Anders lagt for had: Så kom byen ham til undsætning

Anders Schildt fra Laurbjerg er blandt andet blevet kaldt for båtnakke, fordi han ikke havde klippet sin hæk. Nu er byen dog kommet ham til undsætning og grebet ind

En gruppe borgere fra Laurbjerg fik i fællesskab klippet Anders Schildts hæk, efter han havde modtaget et brev og blevet kaldt for en båtnakke. Foto: Privatfoto
En gruppe borgere fra Laurbjerg fik i fællesskab klippet Anders Schildts hæk, efter han havde modtaget et brev og blevet kaldt for en båtnakke. Foto: Privatfoto
Følg Samfund

En spøjs nabostrid i Laurbjerg er opstået, efter den lokale borger Anders Schildt gennem længere tid ikke har ønsket at klippe sin hæk ude foran hans ejendom.

Nu er striden dog midlertidigt lagt på hylden. Byen er nemlig kommet Anders Schildt til undsætning, hvor en række af byens andre borgere lørdag formiddag har hjulpet ham med at få klippet hækken, skriver TV2 Østjylland.

- Der var omkring ti voksne plus lidt børn, som knoklede fra morgenstunden af, og halvanden time senere var de færdige, og der er nu pænt og ryddeligt. Jeg er meget overrasket over den næstekærlighed, folk har vist over for mig efter opslaget. Det er jo nærmest som en hel julefilm, hvor de gode vinder over den onde, siger Anders Schildt til TV2 Østjylland.

Artiklen fortsætter under billederne ...

Fotos: Privatfoto
Fotos: Privatfoto


Det hele startede ellers med et anonymt brev, som Anders Schildt modtog. Her blev han blandt andet kaldt for 'båtnakke' og andre skældsord, fordi han ikke havde klippet sin hæk.

Brevet fik efterfølgende Anders Schildt til tasterne, hvor han i en gruppe på Facebook for de lokale borgere udtrykte sine følelser ovenpå brevet.

I opslaget på Facebook skriver Anders Schildt blandt andet, at han har været langtidssygemeldt, og derfor har han ikke fået klippet sin hæk i et godt stykke tid.

Det fik altså flere af byens borgere til at reagere og hjælpe Anders Schildt ovenpå brevet, hvor han blev kaldt en 'båtnakke.'

Dermed endte en kedelig nabostrid i sidste ende lykkeligt for alle parter.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner endnu en katastrofe

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+