Annonce:
Annonce:

Anholdt efter tre års flugt: Her finder politiet hans skjulested

Efter tre års flugt blev en eftersøgt fange endelig fundet af politiet

I den taljehøje bunker sad fangen gemt i fosterstilling. Video: Caters
Annonce:
Følg Samfund

Mere end tre år nåede fangen Jean Gomes Chiola at være ude i det fri, før politiet endelig fandt frem til ham tidligt tirsdag morgen.

Den 39-årige brasilianer var flygtet fra Alcaçuz State Penitentiar fængslet i 2015 sammen med 35 andre fanger gennem en tunnel på bare 55 centimeter i diameter. Det skriver AP.

Jean Gomes Chiola sad fængset for salg af narkotika.

Flugten fik dog en brat ende, da militæret fik et anonymt tip og stormede et hus i byen Macaíba, hvor Jean Gomes havde gemt sig med sin 20-årige søn.

- Da vi bankede på døren, gik der længe, før hans søn åbnede døren. Vi synes, at det var mistænkeligt, at det tog så lang tid. Så vi besluttede at trænge ind og lave en grundig undersøgelse af huset. Det var der, at vi opdagede, at der var noget galt med gulvet under en køjeseng, forklarer efterforsker Normando Feitosa.

Med et koben fik militærpolitiet brækket gulvet op, og her sad Jean Gomes Chiola i fosterstilling og gemte sig i en lille bunker, der var gravet ud til formålet.

Politiet fandt både en pistol og flere små poser med stoffer i huset.

Jean Gomes overgav sig uden kamp, og politiet kunne arrestere den eftersøgte fange, som nu bliver tiltalt for både narkohandel og ulovlig våbenbesiddelse.

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Vi kan li' 'røvhuller' på skærmen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: