Anklager: Far shoppede og spillede Pokemon Go mens søn hang ud fra femte sal

Nyt i sagen om den malinesiske ’Spiderman’

Videoen, hvor 22-årige Mamoudou Gassama ikke tøvede et eneste sekund, da han så en fireårig dreng hænge i armene fra en altan på femte sal i en boligblok i Paris, er i dag gået verden rundt.

Den heltemodige gerning blev filmet af flere vidner, og videoen spredte sig efterfølgende som en steppebrand på de sociale medier, hvor den unge mand, der kommer fra Mali, hyldes som helt og er blevet døbt 'Spiderman'.

Mamoudou Gassama blev mandag inviteret til Elysée-paladset i Paris, hvor han fik en gave, som vil ændre hans liv.

Nu afslører en anklager, at faren til den fire-årige dreng, der kun med nød og næppe blev reddet fra et dødsensfarligt fald af den adrætte 22-årige, var ude for at shoppe og spille Pokemon Go, mens episoden udspillede sig på altanen.

Det skriver BFM TV ifølge Daily Mail.

- Faren forlod lejligheden lige, da episoden skulle til at udfolde sig. Han tog ud for at shoppe og besluttede sig så for at spille Pokemon Go på gaden, hvilket tog noget tid, før han vendte tilbage til lejligheden, siger anklager Francois Molins til det franske medie.

Vinduet var åbent
Han fortæller desuden, at et vindue i lejligheden var åbent, da han gik, og at der på det pågældende vindue ikke var nogen sikkerhedsforanstaltninger.

- Faren er meget oprevet, fordi han har indset, hvad han har gjort, og hvad der kunne være sket, siger anklageren. Ifølge ham er drengen nu blevet overdraget i en anden families varetægt og er formentlig på vej til den franske ø Réunion, som ligger ud for Madagaskar i det indiske Ocean.

Faren, som ikke er navngivet i medierne, skal møde i retten til september og risikerer to års fængsel for at have forsømt sin pligt til at tage sig af barnet.

57 kommentarer
Vis kommentarer