Anmelder: København har fået en ny burger-konge

Jysk burgerkæde får københavnsk anmelder til at falde på halen

Yoburger, Halifax, Gasoline, Jagger, Grillen, Bronx, Sliders, Tommi's og alle de andre burgerkæder i København har fået en ny konkurrent.

Det er aarhusianske Burger Shack, der buldrer ind i hovedstaden med en sådan smag, at Politikens anmelder overgiver sig nærmest betingelsesløst.

Smagen er perfekt afstemt, stedet er bevidst uprætentiøst, og man får noget for pengene (85 kroner for en menu), lyder det blandt andet.

Først mod slutningen får hun nok:

'Kun de sidste to bidder af briochen, der kan suge saft og stegefedt som en natursvamp, var i overkanten af det fedtmættede efter min smag', skriver hun.

Der bliver kvitteret med de maksimale seks hjerter.

Jysk mastodont
Burger Shack åbnede sit første københavnerskur i Carlsberg Byen i starten af juni, men kæden er allerede rigt repræsenteret 10 steder i Jylland og to i Odense. Målet er at åbne yderligere tre steder i København i år.

- Vi har villet åbne i København i lang tid. Men konkurrencen i København er benhård, så selv om vi i dag har 12 burgerbarer i Jylland og på Fyn, har vi villet være fuldstændig klar, inden vi åbnede i København.

- Nu er vi klar, og vi rykker hårdt ind, sagde Burger Shack-boss Christoffer No Kjærholm til Politiken tidligere i år.

Også Politikens anmelder gik hårdt til den, da hun ofrede alt, og i læsernes tjeneste slog et ekstra smut forbi både Jagger og Gasoline for at være helt sikker sin vurdering af Burger Shack:

'Fritterne er uovertrufne, sprøde og lækre. Kødet er saftigt, velsmagende og perfekt stegt. Med prisen taget i betragtning: Der er en ny burgerkonge in town.'

Hun er ikke den eneste, der falder i svime over de oprindeligt aarhusianske burgere. Burger Shack er flere gange blevet kåret til byens bedste burgerbar i både Aarhus og Odense. Måske venter lignende priser i København lige rundt om hjørnet.

249 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere