'Annonce-krigen' fortsætter: TV-vært med kækt svar til Den Korte Avis

TV-værten Michael Jeppesen køber annonce for bogen 'Hvor taler du flot dansk!' hos Den Korte Avis for at for at sprede kærlighed

Michael Jeppsen køber annonce for bog om integration hos Den Korte avis. Foto: Peter Olesen og Jonas Olufsen
Michael Jeppsen køber annonce for bog om integration hos Den Korte avis. Foto: Peter Olesen og Jonas Olufsen

Der har de seneste dage været annonce-flugt fra det kontroversielle netmedie Den Korte Avis.

Flere og flere virksomheder og organisationer vil ikke længere have deres reklamer vist på mediet.

Det har fået debatten til at rase, og det har nu fået journalist og TV-vært Michael Jeppesen til at købe en annonce på Den Korte Avis, der reklamerer for hans ven Abdel Aziz Mahmouds bog 'Hvor taler du flot dansk!'.

Bogen handler om Abdel Aziz Mahmouds - kendt som vært hos DR - egne erfaringer med indvandring og etnicitet.

Vil sprede kærlighed med annonce
Michael Jeppesen, kendt som vært på en række programmer hos DR2, mener, at det kan være med til at sprede mere kærlighed.

- Jeg købte annoncen efter mottoet: Make love, not war. Der er en masse mennesker, der har haft dårlige oplevelser med integration, og så er der Abdel, der har haft gode oplevelser, fortæller Michael Jeppesen til Ekstra Bladet.

Han mener ikke, at det er en god idé at boycotte Den Korte Avis, tvært i mod:

- Hvis man gerne ville videre med integrationen, og folk skal være mindre vrede, så er løsningen ikke at boycotte. Det er bedre at danse med dem. Tror du, at læserne hos Den Korte Avis ser banneret? Det tror jeg, og så kan det være de får lyst til at læse bogen, og kan se, at verden ikke er så forfærdelig, som nogen måske tror.

'Nærmest et juletilbud'
Michael Jeppesen mener, at annoncen er en god idé for alle parter.

- Det var to fluer med et smæk. Det er en god bog, som handler om integration, der er vellykket. Og det er der måske læsere hos Den Korte Avis, der efterlyser.

Og prisen var også god, mener han:

- Den kostede 2495 kroner for 100.000 visninger. Det tænker jeg, er billigt. Det er nærmest et juletilbud, siger Michael Jeppesen.

Håber at kunne inspirere
Michael Jeppesen er overbevist om, at også Abdel Aziz Mahmoud synes annoncen er en god idé. Og det har han ret i. Forfatter af bogen og journalist Abdel Aziz Mahmoud skriver til Ekstra Bladet, at han håber, annoncen kan gøre en forskel:

- Jeg håber, at den vil inspirere nogle mennesker til at læse bogen, som de ellers ikke ville have gjort.

- Jeg synes, at Den Korte Avis nogle gange kan være lidt ensidig. I min bog prøver jeg at forstå alle parter og forklare, hvorfor det gik min familie godt. Vi har talt SÅ længe om problemerne. Og de er der skam. Men jeg tænker, at det er på tide, at vi får nogle bud på løsninger også.

Githa Nelander bakker op om Den Korte Avis og Ralf Pittelkow og partneren Karen Jespersen. Foto: Peter Hove Olesen Politik DF'er nægter at betale licens: Raser mod DR-værts opfordring til boykot

Snart vil netmediet Den Korte Avis' bankkonti og regnskaber varetages af en anden bank end Nordea. Foto: Peter Hove Olesen Samfund Nordea og Den Korte Avis i tilspidset konflikt: Nu skifter vi bank

Anders Steggers redaktør har følt sig nødsaget til at beklage hans udtalelser i morgenprogrammet. Foto: Jacob Jørgensen Samfund P3-vært opfordrede til Den Korte Avis-boykot: Nu beklager DR 'Det var en klar fejl'

533 kommentarer
Vis kommentarer