Anonyme helte redder kvinde fra voldelig ægtemand

De to mænd fangede hele hændelsen på video. Se den herunder. Advarsel! Optagelserne kan virke voldsomme.

Se hvordan de mænd blandede sig og hjalp kvinden her.

To unavngivne mænd var på det rigtige sted det helt rigtige tidspunkt, da de den 6. august befandt sig i amerikanske Oklahoma City på vej mod Texas.

På en parkeringsplads hørte de nemlig en kvinde skrige om hjælp, hvilket de besluttede sig for at undersøge nærmere, mens kameraet i den ene mands telefon optog det hele, beretter nyhedskanalen KFOR.com.

I starten af optagelsen kan man høre kvinden skrige, mens hendes mand tæver hende med en stavlygte. Det får de to unavngivne mænd til at blande sig, selvom manden protesterer og beder dem om at passe sig selv.

Da de to mænd alligevel blander sig, forsøger manden at hoppe ind i parrets pick up-truck og køre derfra med den blødende kvinde på ladet af bilen.

Kvinden blødte kraftigt fra det ene ben efter at have flygtet ud af parrets bil gennem en smadret siderude.
Kvinden blødte kraftigt fra det ene ben efter at have flygtet ud af parrets bil gennem en smadret siderude.
 

Det vil de to mænd dog ikke være med til, hvorfor det udvikler sig til et mindre håndgemæng, der slutter da manden kører sin vej, dog uden kvinden på ladet.

Den voldelige mand er dog ikke kørt langt væk. Han holder stadig på parkeringspladsen, og få øjeblikke efter kører han sin bil i fuld fart mod kvinden og hendes to redningsmænd. Det får manden bag kameraet til at hoppe op på ladet og smadre bagruden i bilen, før voldsmanden kører derfra.

Ifølge politiets rapport startede det voldelige optrin da manden nægtede at købe mad til sin kone på en fastfood-restaurant.

Samfund - 20. mar. 2015 - kl. 09:30 Mand gik amok på kvinde: Så sætter cafégæsten ind

Det lokale politi oplyser at parret er hjemløse, og bor i deres to biler. Kvinden skulle angiveligt have skåret sig voldsomt på benene da hun smadrede en rude og brød ud af den ene bil, for derefter at hoppe op på ladet af pick up-trucken.

Den voldelige mand blev anholdt senere samme dag og sigtet for vold mod både kvinden og hendes redningsmænd, da han havde kørt sin bil faretruende tæt på de to mænd.

60 kommentarer
Vis kommentarer