Ansigts-tatoverede Mark: Støtten vælter ind

Siden Mark Jørgensen stod frem med sin historie, har han fået mere end 100 henvendelser fra folk han ikke kender

Ekstra Bladet kunne torsdag fortælle om 22-årige Mark Jørgensen fra Ringsted, som i tre år har levet med synlige tatoveringer på hals, hænder og i ansigtet.

Marks tatoveringer var skyld i, at han ikke kunne få et job, og han har derfor valgt at få dem fjernet:

- Siden historien kom ud i går, er jeg blevet kontaktet af et væld af mennesker. Jeg er så overvældet, fortæller Mark Jørgensen til Ekstra Bladet.

Mark har fået en masse positive henvendelser på blandt andet Facebook og i Ringsted by. Han er blandt andet blevet kontaktet af flere mænd, der ligesom ham lever med tatoveringer i ansigtet:

- Jeg er blevet kontaktet af nogle mænd på Facebook, som har sagt, at de er blevet inspireret af min historie og nu også vil have fjernet deres tatoveringer i ansigtet.

Samfund Mark har ændret sit liv: Jeg var ung og dum

Dropper festerne
Da Mark var på sit højeste, levede han af stoffer, fester og vold. Han ønskede derfor ikke kun at fjerne tatoveringerne, men ændre hele sit liv:

- Jeg fester stadig, men slet ikke på samme måde, som vi gjorde dengang. Hvis vi holder noget, så er det herhjemme i huset. Jeg tager ikke længere i byen, fortæller han.

Mark har også kunne mærke, at folk behandler ham anderledes:

- Folk ved, at jeg ikke er den samme Mark mere. Jeg har ændret mig rigtig meget, og det har jeg kunnet mærke på folk. Alle de folk, der ikke turde snakke med mig før, tør snakke med mig nu.

Ønsker et job
Mark Jørgensen er fortsat på jagt efter et arbejde. Han håber han kan finde et arbejde inden for håndværkerfaget, da han gerne vil have en hverdag, hvor han er aktiv:

- Jeg har ikke fået noget arbejde tilbudt endnu. Men jeg tror, at det nok skal komme.

Mark mødes stadig med sin mentor. Han har blandt andet arrangeret et møde med et malerfirma i Holbæk, hvor han kan komme i praktik. På trods af, at det ligger langt væk, så håber han på, at det kan ende med en fastansættelse.

63 kommentarer
Vis kommentarer