Arena i nyt plakat-cirkus: Skal de nu rives ned igen?

Cirkus Arena kunne, efter drabelig strid om cirkusplakater, nyde godt af øget billetsalg i Varde. Nu har Arena endnu en gang vakt opsigt i en jysk by - men er det med vilje?

Noget kunne tyde på, at Cirkus Arena er forfulgt af uheld, når de er på turné rundt i de jyske byer. Endnu en cirkus-bommert har sneget sig ind i forbindelse med fremstilling af plakaterne.

- Det var en venlig gæst, der ringede ind for at bestille billetter, som gjorde os opmærksomme på fejlen. Man kan ikke forklare det med andet, end at der har været en sætternisse i systemet, fortæller Klaus Jochumsen, der er turnéchef i Cirkus Arena.

Hør ham fortælle om det nye graverende klovnenummer i toppen af denne artikel

Alternativt bynavn: Kan du spotte fejlen på plakaten? (Foto: Larz Grabau, Jydske Vestkysten)

Varde Kommune pillede Cirkus Arenas plakater ned. Men det fik kun billet-salget til at stige. Foto: Anita Graversen Samfund Drabelig duel om plakater: Cirkus Arena vandt slaget om Varde

Et salgsgimmick?
Billetsalget gik 12-13 procent frem i forhold til forestillingerne i Varde sidste år, efter den store virak om karetturen, der tvang plakaterne ned fra lygtepælene i byen.

I andre byer på cirkusturnéen har frem- eller tilbagegangen for salget ligget på omkring 3-4 procent.

Den store fremgang ovenpå cirkusskænderiet med Varde leder derfor tankerne hen på, om dette blot er et stunt, der skal hjælpe salget i samme retning i Haderslev. Men det afviser turnéchef dog, skulle være tilfældet.

- Tro det eller ej, det er ikke et gimmick. På trods af at plakaterne skal igennem både korrektur, ophængere og trykkeri, så kan det altså lade sig gøre at overse fejl hele vejen igennem processen, fortæller han til Ekstra Bladet.

(Foto: Anita Gravesen) Samfund Plakatstrid førte til flere besøgene i Cirkus Arena i Varde

Bliver i pælene
Men på trods af fejlen på skiltene er der foreløbigt ingen planer om at hive samtlige ned for at rette dem op til forestillingen 13. juni.

- Vi har lavet en konkurrence i stedet, så dem der får øje på fejlen, får chancen for at vinde billetter til forestillingen i Haderslev, afslutter Klaus Jochumsen og forsøger dermed at vende en bommert til en salgssucces. 

Tidligere på måneden var Ekstra Bladet til stede ved Varde og Dronningens karetrute, hvor plakaterne var blevet revet ned.
Politiet i Varde måtte tage en snak med vores udsendte reporter, for at sikre sig, at hestene ikke ville blive skræmt af Ekstra Bladets medbragte skilte.

21 kommentarer
Vis kommentarer