Trekant med Suzanne

Simon Spies røg ud i en trekant med Suzanne Brøgger

Simon Spies og Suzanne Brøgger efter 'Spørg Bare' i radioen i 1978. Bagefter gik de hjem og bollede...... med Spies-'konen' Pernille. (Foto: Erik Petersen)
Simon Spies og Suzanne Brøgger efter 'Spørg Bare' i radioen i 1978. Bagefter gik de hjem og bollede...... med Spies-'konen' Pernille. (Foto: Erik Petersen)
Følg Samfund
Efter en 'Spørg Bare'-optagelse tog forfatteren Suzanne Brøgger og Simon til fest. Formanden: - Du er sgu så dejlig, så jeg tror godt, at jeg kunne tænke mig at fravige mit princip om ikke at bolle med nogen over 20 år!

- Det er o.k. med mig, svarede Suzanne. - Men på én betingelse: Pernille skal med.

Pernille var en af Spies' daværende 'koner'. En af de kønneste piger, han har haft i sit harem. Høj, lys, flot og med en perfekt krop. - Jeg lå i min store seng oppe i suiten, med Pernille på den ene side og Suzanne på den anden, og uden at være indiskret, så var det bedste sådan set ikke at bolle hende Suzanne, hun er bedre at snakke med. Men synet af hende og Pernille, det var løjer!

Bollegaven
Til gengæld har jeg så hængt hendes bollegave op derhjemme, så hun kan se, at jeg virkelig nød hendes kusse.

I sin bog 'Fri os for kærligheden' fortæller Suzanne Brøgger om et besøg hos en billedkunstner i New York, som modellerer hendes skød. Denne temmelig særprægede skulptur forærede hun Spies som et minde om hin uforglemmelige aften med ham og Pernille, og den kom op at hænge på endevæggen i Spies' kontor på Hotel Mercur.

Simon var betaget over, at Suzanne Brøgger kunne udtrykke sine følelser abstrakt og alligevel så koncist, som hun gjorde i sine bøger. Men han gad alligevel ikke læse dem færdig.

- Det er noget vås, det meste af det, hun skriver, men det med sex har hun nu fået ganske godt fat på, sagde han, efter at han var nået halvvejs gennem Creme Fraiche.

- Jeg læste den nu kun for at se, om jeg var med, og er jeg ikke med i den første halvdel af bogen, så er den uden betydning for mig!

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind