Rekordgevinst skaber stormløb

Lottospillere flokkes til SuperBest i Solrød Center i håb om, at der er held ved butikkens lottomaskine efter weekendens rekordgevinst på 24,6 mio. kroner

Vinderen af lørdagens rekordgevinst tænder en cigaret uden for den SuperBest i Solrød Center, hvor han købte Lotto-kuponen. Nu flokkes Lotto-spillere samme sted i håb om lignende held. (Foto: Jesper Stormly Hansen)
Vinderen af lørdagens rekordgevinst tænder en cigaret uden for den SuperBest i Solrød Center, hvor han købte Lotto-kuponen. Nu flokkes Lotto-spillere samme sted i håb om lignende held. (Foto: Jesper Stormly Hansen)

I lørdags gjorde Lottotrækningen en 43-årig mandlig bistandsklient fra Solrød Strand til mangemillionær takket være en lynlotto, som han havde købt i SuperBest i Solrød Center, og i denne uge er der rigtig mange i Solrød og omegn, som håber at kunne gøre ham kunsten efter. Det skriver DAGBLADET Køge.

SuperBests kiosk er nemlig blevet udsat for et regulært stormløb de seneste dage, siden nyheden om rekordgevinsten slap ud mandag.

Købmand Søren Petersen gjorde i formiddag status over et par rigtig travle dage i butikken, og han kan blandt andet melde om en kæmpe stigning i lottoomsætningen.

- Normalt om mandagen har vi stort set kun udbetaling af gevinster og ikke ret stor omsætning, men i denne uge ligger vi faktisk over en normal omsætning for en lørdag, som ellers er ugens travleste lottodag, fortæller han om situationen.

I dagene efter rekordgevinsten er lottoomsætningen mere end fordoblet i forretningen, som også har været genstand for en overvældende opmærksomhed fra offentligheden.

- Gevinsten har skabt en voldsom aktivitet, og den har givet en masse opmærksomhed. Der er en masse journalister og andre, der har ringet, og det er også noget, der generelt snakkes meget om i området, fortæller Søren Petersen.

Ifølge købmanden er den 43-årige lottomillionær, som har valgt ikke at stå frem med navn, fast kunde i butikken, og han er et kendt ansigt i Solrød Center.

I øvrigt er der basis for en ny rekordgevinst i de kommende uger, hvor der garanteres mindst 25 mio. kroner i førstepræmiepuljen i lotto, så hvem ved, om der lørdag aften på ny lyder jubelskrig i Solrød fra en nyslået mangemillionær ...