Chefredaktør: Gratisavis mangler dybde

PRESSEDUELLEN: Er Metroxpress en konkurrent til Ekstra Bladet, når den lokker med tabloid journalistik - helt kvit og frit? Og hvad skal forskellen på print og net-historier være? Det diskuterer vi i Presseduellen. SE TV-KLIP

Følg Samfund

SE PRESSEDUELLEN I KLIPPET HEROVER
---------------------------------------------------------------

Historierne i gratisavisen Metroxpress er blevet kaldt tynde og uvæsentlige af Politikens lederskribent Kristian Madsen. Men den kritik preller af på den ansvarshavende chefredaktør på Metroxpress Jonas Kuld Rathje.

- Ris fra Kristian Madsen, det tager jeg som om, at vi har ramt fuldstændig plet, siger han, da han diskuterer den redesignede gratisavis med Ekstra Bladets chefredaktør Karen Bro i denne uges udgave af Presseduellen.

vi har ramt fuldstændig plet

Metroxpress skriftede både design og koncept for en uge siden, men historierne, som har præget mini-avisen siden da, har ikke imponeret Karen Bro. Hun mener, at papiravisen skal bruges til de længere afslørende historier, og at nettet derimod kan bruges til det hurtige nyhedsoverblik. Metroxpress mangler både personlighed, nerve og dybe, forklarer hun.

Jonas Kuld Rathje og resten af teamet på Metroxpress kan dog sagtens tage den med ro, for Metroxpress er den eneste gratisavis, der har overlevet herhjemme.
Hør i Presseduellen øverst, hvordan han vil sikre, at den også overlever i fremtiden.

Er du enig? Deltag i debatten i kommentarfeltet herunder.

Og der der noget, du kan tænke dig, vi skal debattere i Presseduellen? Skriv en mail til redaktionen her.

Se tidligere udsendelser af Presseduellen her:

Mediechefer: Betaler gerne piger for at smide tøjetSøren Pind: Utroskab rager ikke Ekstra BladetOphedet: Fupnumre i medierne er bedrageriChefredaktør nægter at samle ind til velgørenhed: - Det er ikke vores opgaveAnders Lund Madsen: Min krop skal ikke redde DRTV: TV2-redaktør: Påvirket til at droppe gidselhistorie

LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

BREAKINGBREAKING
Der skides grønne grise i Statsministeriet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind