Drama i dansk ferieparadis: Turist nær dræbt af edderkop

Bid fra edderkop havde nær taget livet af en turist i Sydspanien

I den sydspanske by Almeria, der ligger ud til middelhavet, blev en britisk turist næsten slået ihjel efter et møde med en bidsk edderkop. FOTO: POLFOTO
I den sydspanske by Almeria, der ligger ud til middelhavet, blev en britisk turist næsten slået ihjel efter et møde med en bidsk edderkop. FOTO: POLFOTO

En tur på stranden i det sydspanske paradis Almería blev næsten med døden til følge for en britisk turist. Det skriver den danske radiostation Radio Solymar i Spanien.

Sue Isaac på 58 år lå og slikkede sol på stranden, da hun pludselig blev bidt af en edderkop. En uge senere blev hun hasteindlagt på hospitalets intensive afdeling, hvor hun klamrede sig til livet.

Troede det var et banalt bid
Den britistke turist holdt ferie i en god vens villa i Albox tæt på den sydspanske ferieby Almería. En dag da hun beslutter sig for at tage en tur på stranden, mærker hun en stærk smerte på det ene lår, da hun sætter sig på en strandstol.

- Det gjorde ekstremt ondt. Jeg fik tårer i øjnene og tænkte, at jeg nok var blevet bidt af et insekt.

Sue Isaac vælger dog at bide smerten i sig, men i løbet af de næste par dage begynder hendes helbred langsomt at falde fra hinanden.

Området omkring biddet bliver efter noget tid meget rødt, og til sidst former der sig store smertefulde vabler på inderlåret.

14 forskellige bakterier
Da den 58-årige mor til tre får fat på en læge, bliver hun straks hasteíndlagt på hospitalets intensive afdeling. Her fortæller lægerne, at ikke mindre end 14 forskellige dødelige bakterier er trængt ind i Sue Isaacs krop via det lille edderkoppebid.

En af bakterierne er kødædende, og den er langsomt ved at dræbe hende.

- Jeg troede, jeg skullle dø. Hvis jeg var heldig, kunne jeg nøjes med at miste mit venstre ben, fortæller hun den britiske avis The Olive Press.

Den 58-årige brite slap dog med begge ben i behold.

Men den lille tur til stranden kom til at koste Sue Isaac seks måneders behandling med antibiotika, før hun til sidst kunne vende tilbage til sit hjem i Braintree, England.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere