Lauritz.com lagt ned

Auktionshuset forlænger de spolerede auktioner

Lauritz.com fortæller på sit website om det ondsindede angreb.
Lauritz.com fortæller på sit website om det ondsindede angreb.

Auktionshuset Lauritz.coms website blev fredag lagt ned af et angreb udefra, og det ser ud til at angrebet fortsætter i dag, hvor det lørdag formiddag har været vanskeligt eller umuligt at komme ind på sitet.

Flere læsere har henvendt sig til ekstrabladet.dk, fordi de havde problemer med at komme ind på sitet, hvor de enten havde ting til salg eller var i gang med at byde på noget sitet.

Lauritz.com har på husets Facebook-profil lagt en forklaring ud om det angreb man er og har været udsat for.

- Igår ( fredag red.) blev, Lauritz.com (ligesom andre internet platforme) påvirket af hvad tilsyneladende var et massivt koordineret og globalt DoS angreb (denial of service attack). Et DoS angrebet går ud på at overbebyrde en hjemmeside med så mange ’falske’ forespørgsler / henvendelser, at servicen ikke kan besvare legitime henvendelser fra reelle kunder og brugere.Venligst bemærk at ingen brugerdata er blevet kompromitteret under angrebet, skriver Lauritz.com.

Lettere optimistisk skriver auktionshuset, at man er oppe at køre igen lørdag morgen, hvilket dog ikke helt stemmer overens med brugernes oplevelse.

Var du ved at gøre en god handel i løbet af påsken, skal du dog ikke fortvivle, da Lauritz.com lover, at angrebet ikke betyder, at auktioner der udløb under angrebet, bliver lukket.

- Desværre er mange auktioner blevet påvirket og er nu blevet forlænget. Vi beder om din forståelse, skriver Lauritz.com.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere