Desperate forældre betaler for pasning

Flere familier er begyndt at finde børnepasning og hjemmeundervisning på nettet inden lockouten starter på tirsdag

Forældrene bliver tiltagende desperate, og søger på nettet efter muligheder for at få passet deres børn. Foto: Anita Graversen
Forældrene bliver tiltagende desperate, og søger på nettet efter muligheder for at få passet deres børn. Foto: Anita Graversen

Der er kun 6 dage til, at en lockout af lærerne træder i kraft.

Læs også: LA kræver skattefri børnepasning under lock-out

Det har fået forældre landet over til at lave aftaler med bedsteforældre og arrangere fællespasning på tværs af familier. Men der er mange forældre, der ikke har de muligheder – og de er begyndt at ty til kreative løsninger.

Hjemmeundervisning
Flere familier er begyndt at finde børnepasning og hjemmeundervisning på nettet ved hjælp af portaler, der formidler kontakt mellem folk, der gerne vil have passet børn, og folk der har tid til at passe og undervise børn.

Stigning på 300 pct.
På siden ahandyhand.dk, der er Danmarks største formidler af småjobs mellem private, har man de seneste dage oplevet en stigning på over 300 procent i antallet af annoncer, hvori der søges eller tilbydes børnepasning på grund af lockouten.

Mange tilbyder hjælp
- Lige nu er der rigtig mange, der søger og tilbyder hjælp til at passe børn på ahandyhand.dk på grund af lærerkonflikten.

Læs også: Ærgerlig Corydon: Lockout var eneste udvej

- Heldigvis har vi mange hundrede personer fordelt over hele landet, som allerede har oprettet en profil, hvor de tilbyder hjælp til at passe børn.

Skolepiger og studerende
- Det er lige fra unge skolepiger, studerende, hjemmegående mødre, til pensionister, fortæller Christian Arensbak, direktør og stifter af ahandyhand.dk.0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere