Panik! - folk får hverken løn, skat, pension eller SU

Bankerne har angiveligt store problemer med udbetalinger den sidste dag inden påske

Bankerne har ifølge læserstormen store problemer med at udbetale løn, penion, su, overskydende skat til deres kunder - og det den sidste dag før påske. (Foto: Thomas Borberg, Jens Dresling/Polfoto)
Bankerne har ifølge læserstormen store problemer med at udbetale løn, penion, su, overskydende skat til deres kunder - og det den sidste dag før påske. (Foto: Thomas Borberg, Jens Dresling/Polfoto)

Så er der dømt krise!

Ekstra Bladet er blevet oversvømmet af henvendelser fra læsere, der ikke har fået deres løn, pension, overskydende skat og su - og så på den sidste dag inden påske.

Flere banker, herunder Nordea, Jyske Bank, Danske Bank, Lån og Spar Bank, er ramt af problemet.

Dermed er mange kunder, der har brug for penge til regninger, mad og daglige fornødenheder, i knibe.

Ekstrabladet.dk har fået mails fra mange bekymrede læsere, der ikke har modtaget deres penge.

Er det offentlige konkurs?
En af dem er Tanja Birk fra Lemvig, der tænkte 'hjælp', da førtidspensionen ikke var gået ind.

Hun har dog netop modtaget pengene her omkring kl. 8. Men de forsinkede penge har betydet, at hun måtte udsætte en rejse, fordi hun ikke havde penge til at købe billetten.

- Jeg skulle have været på Sjælland. Men nu må jeg tage et senere tog, fortæller Tanja Birk, der er lettet over, at hun nu i hvert fald har fået sine penge.

- Men jeg kan jo se, at der er mange andre, der stadig ikke har fået deres, siger hun.

En anden læser skriver:

'Hej EB. Jeg har idag skulle modtage SU og løn. men intet er modtaget på min konto. Jeg har talt nu med flere som har Nordea. Og de har heller ikke fået deres, skriver læseren.

En tredje læser har en humoristisk tilgang til problemet:

'Er I opmærksomme på at der ikke er overført hverken pension, overskydende skat eller offentlig løn? Måske er den offentlige sektor gået konkurs....'

ekstrabladet.dk fik onsdag morgen fat i Nordeas presseafdeling, der er under hård beskydning i den penible situation.

- Vi undersøger sagen, og arbejder lige nu på at finde ud af, hvad der kan være galt. På nuværende tidspunkt har vi ikke fundet fejlen, siger Stephan Ghisler-Solvang pressechef i Nordea

- Vi opfordrer vores kunder til at holde øje med vores hjemmeside og facebook, hvor vi vil forsøger at holde kunderne orienteret om situationen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere