Ulv på gymnasiet

For en kort bemærkning var det døde ulv fra Thy tilbage i sine sidste dages omgivelser, men i en noget afpillet udgave

Alle 650 elever defilerede forbi ulve-skelettet, da det blev vist frem på Thisted Gymnasium i går. (Foto: Thisted Gymnasium).
Alle 650 elever defilerede forbi ulve-skelettet, da det blev vist frem på Thisted Gymnasium i går. (Foto: Thisted Gymnasium).

Thisted Gymnasium havde en særpræget gæste-elev i går. Det er den i Danmark så verdensberømte ulv, der i november blev observeret flere gange i Thy, hvor den også kom af dage. Det vil sige: Dens skelet.

Siden den blev fundet død, har den været i Naturhistorisk Museums varetægt, som nu har kvitteret ved for en kort stund at udstille skelettet på Thisted Gymnasium.

- Ulveskelettet vakte stor opmærksomhed hos vores 650 elever. De defilerede alle forbi, som var det formand Mao, siger gymnasiets rektor Søren Christensen til ekstrabladet.dk

- Derudover fik de også en bunke viden om ulvene, deres historie, genetik, adfærd, stammeforhold og vandringsmønstre, fordi musset havde sørget for, at en konservator, en dna-forsker og en repræsentant for Nationalpark Thy var til stede.

Ulven, altså de benede rester af den, er nu tilbage på Naturhistorisk Museum i København. Men planen er, at den til sommer vender tilbage som udstillingsgenstand i Nationalpark Thy.

Se også: Ulvegåden er løst
Se også: Ulvegåden er løst
Se også: Krav: Ulven tilbage til Thy
Se også: 100 ulve på vej til Danmark
Se også: Ulven er ude efter damer

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere