Presseduellen: Producent - Filmanmeldere er mavesure

Er filmanmeldere sure gamle mænd, der har mistet begrebet om, hvad danskerne vil have? De diskuterer filmproducent Ronnie Fridthjof og Politikens filmredaktør Kim Skotte i denne udgave af Presseduellen. SE TV-KLIP

SE PRESSEDUELLEN I KLIPPET HEROVER
---------------------------------------------------------------

Filmen 'Alle for to' blev haglet ned af anmeldere. Alligevel åbnede den i biograferne som den tredjestørst blandt danske komedier igennem de sidste fem år. Så har anmelderne absolut ingen forståelse for, hvad danskerne vil have, og er de bare nogle sure gamle mænd?

Det diskuterer Kim Skotte, filmredaktør på Politiken, og filmproducent Ronnie Fridthjof i denne udgave af Presseduellen.

Selv om Ekstra Bladets filmanmelder Henrik Queitsch ikke deltager i duellen, har Ronnie Fridthjof heller intet problem med at komme med sin uforbeholdne mening om, at han bør skiftes ud.

Se hvorfor i Presseduellen herover.

Anmelderne er hadske og svinske

Det er stand-up-komikeren Mick Øgendahl, der har skrevet både manuskriptet til filmen 'Alle for to', og så spiller han en af de tre hovedroller. Også han er godt træt af anmelderne.

- Hitler havde jo også en klar definition af, hvad der var kunst, og hvad der ikke var kunst. Jeg synes, at mange af anmelderne er hadske og svinske. De skal lige huske på, at folkelige film som 'Alle for to' er med til at redde livet for mange af de små biografer ude i provinsen, har Mick Øgendahl sagt til DR P1.

Se tidligere udsendelser af Presseduellen her:

Samfund - 27. feb. 2013 - kl. 17:35 Mediechefer: Betaler gerne piger for at smide tøjetSamfund - 20. feb. 2013 - kl. 15:39 Søren Pind: Utroskab rager ikke Ekstra BladetSamfund - 13. feb. 2013 - kl. 13:29 Ophedet: Fupnumre i medierne er bedrageriSamfund - 6. feb. 2013 - kl. 16:27 Chefredaktør nægter at samle ind til velgørenhed: - Det er ikke vores opgaveSamfund - 23. jan. 2013 - kl. 14:00 Anders Lund Madsen: Min krop skal ikke redde DRSamfund - 9. jan. 2013 - kl. 16:09 TV: TV2-redaktør: Påvirket til at droppe gidselhistorie

Følg også Ekstra Bladet TV på facebook, hvor du også kan se vores nye musikprogram 'Live', se nyt fra filmens verden i vores Filmmagasin og interesserer du dig for fodbold, kan du blive opdateret i Fodbold med attitude.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere