64-årig skydegalning dræbt i New York

Den 64-årige galning, der skød og dræbte fire personer tilsyneladende helt uden grund og sårede to i New York, er nu selv blevet skudt af politiet.

En betjent står ved den bygning, hvor Myers blev skudt efter at politiet havde omringet ham i 19 timer (Foto: AP)
En betjent står ved den bygning, hvor Myers blev skudt efter at politiet havde omringet ham i 19 timer (Foto: AP)

I 19 timer har en 64-årig skydegalning, der med koldt blod har skudt og dræbt fire personer i New York, været omringet af politiet. Men efter en skudveksling med betjentene har han nu selv lidt samme skæbne, skriver New York Post.

Det skete i byen Herkimer i det nordlige New York, hvor han er blevet jagtet siden onsdag morgen lokal tid, hvor han gik amok ved en bil-vaskehal og en barber-butik og dræbte fire og sårede to personer.

Læs også: 64-årig skyder fire i New York

Myndighederne i New York oplyser, at den 64-årige Kurt Myers blev dræbt torsdag efter at politiet havde omringet en lille blok med små butikker i landsbyen i 19 timer.

Skød FBI-hund

Ifølge det amerikanske medie Utica Observer-Dispatch åbnede Myers ild, da politiet trængte ind i en kælder ved Glory Days building i Herkimer og dræbte en FBI politi-hund. Herefter åbnede betjentene ild og dræbte Myers.

I går kom den 64-årige stille og roligt gående ind i barber-butikken og spurgte roligt om frisøren kunne genkende ham. Herefter åbnede han ild med et gevær, og det var de første skud i et udbrud af vold, der altså kostede fire menneskeliv og sårede to andre kritisk.1 af 2 Den nu dræbte Kurt Meyers, der angiveligt nåede at dræbe fire personer inden han selv blev dræbt af skud Foto: AP
2 af 2 En betjent står ved den bygning, hvor Myers blev skudt efter at politiet havde omringet ham i 19 timer (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere