Ny udvikling: Amerikanere vender tomlen ned til Facebook

Vi har ikke tid, lyder forklaringen

Mange amerikanere holder pause fra Facebook, fordi de ikke føler, de har tid til at bruge tjenesten (Arkivfoto: Corbis)
Mange amerikanere holder pause fra Facebook, fordi de ikke føler, de har tid til at bruge tjenesten (Arkivfoto: Corbis)

To tredjedele af alle voksne amerikanere med internetadgang er på Facebook, og det gør tjenesten til det klart mest foretrukne sociale netværk i USA.

Men en ny undersøgelse fra analyseinstituttet Pew viser, at mange amerikanere holde pauser fra Facebook, fordi de føler, de har for travlt, og ikke har tid til at besøge internettjenesten.

Læs også:Facebook-brugere gør mig deprimeret

61 procent af de nuværende brugere af tjenesten oplyser, at de på et eller andet tidspunkt har holdt en frivillig pause på to uger eller mere fra Facebook.

21 procent af de der har svaret, at de har holdt pause fra Facebook, angiver, at det er manglende tid, der har fået dem til det, mens 10 procent angav manglende interesse eller at de ikke kunne lide de ting de fandt på tjenesten.

Læs også:TechNyt: Vi hader når Facebook er grisk

Lige så mange angav, at de synes, det var spild af tid, eller at de ikke synes, indholdet var relevant for dem.

Omkring ni procent svarede, at de synes der var for meget drama, sladder, negativitet og konflikter på det sociale netværk.

Udover de mange pauser fra Facebook viser undersøgelsen også, at 20 procent af alle voksne amerikanere med adgang til internettet, der ikke benytter Facebook i øjeblikket, har brugt tjenesten på et tidspunkt.

Otte procent af de der ikke bruger Facebook i øjeblikket svarer, at de er interesseret i at benytte tjenesten i fremtiden.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere