Borgmester: Et ufatteligt tab

Sønderborgs borgmester er langt fra tilfreds med lukningen af Sønderborg Kaserne

Aase Nyegaard stillede op for Fælleslisten. (Foto: Carsten Andreasen/Polfoto)
Aase Nyegaard stillede op for Fælleslisten. (Foto: Carsten Andreasen/Polfoto)

Kaserne-lukningen i Sønderborg er særdeles hård kost for Sønderborgs borgmester, Aase Nyegaard (L) at sluge.

Det oplyser hun i en pressemeddelelse til ekstrabladet.dk.

Læs også:

Se også: 'En katastrofe for Sønderborg'

- Det er et ufatteligt tab. Jeg kan nok ikke helt fatte beslutningen og konsekvenserne af den fuldt ud lige nu. Men jeg kan konstatere, at det er et opgør med den historiske dimension – og en fuldstændig underkendelse af, hvad det betyder at have en folkelig opbakning til forsvaret, siger borgmester Aase Nyegaard og fortsætter:

- Jeg kan også konstatere, at der tænkes i ren forsvars-økonomi uden at skele til samfundsøkonomi. Vi ved, at én statslig stilling generer omkring fem andre job – og der er formentlig ingen, der er i tvivl om, at vi er ramt hårdt i forvejen.

Aase Nyegaard har øjensynligt så svært ved at kapere tabet, at hun stadig håber på, at kasernen får lov at består - til trods for forsvarsministeriets beslutning.

Læs også:

Se også: Her er de lukkede kaserner

- Vi har tidligere oplevet, at kasernen var besluttet flyttet – hvorefter den alligevel blev i Sønderborg. Så jeg har det nok sådan, ligesom de fleste andre i Sønderborg, vil jeg tro, - at vi har ikke opgivet håbet endeligt. Vi har vanskeligt ved at forestille os byen uden kasernen, både menneskeligt, økonomisk og geografisk.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere