Svane blokerede trafikken over bro

En svane forvildede sig i dag fra søerne i centrum af København og op på Dronning Louises Bro, hvor den en kort overgang blokerede for trafikken over broen

Svanen lod sig ikke mærke af, at flere biler og en bus passerede lige forbi den, da den tog sig en slapper midt på Dronning Louises Bro i hjertet af København Søndag over middag (Privatfoto)
Svanen lod sig ikke mærke af, at flere biler og en bus passerede lige forbi den, da den tog sig en slapper midt på Dronning Louises Bro i hjertet af København Søndag over middag (Privatfoto)

En svane på søndagstur blokerede i dag omkring middag Dronning Louises Bro, da den valgte at tage sig et hvil på midten af kørebanen.

Det store dyr havde af uransaglige årsager forvildet sig op på broen, hvor den som en majestæt urokkeligt lå og nød tilværelsen. Til stor gene for trafikken, der måtte sno sig uden om den insisterende svane.

- Gående og cyklister stoppede op og kiggede på det mærkelige syn. Den var urokkelig, og ville ikke flytte sig, fortæller Henrik Hansen, der var hurtig og fangede svanen på sit kamera

En bus måtte trække over i modsatte vejbane for at passere dyret, men det store køretøj rørte den tilsyneladende ikke

- Jeg går tur om søerne hver dag, og jeg har aldrig tidligere oplevet, at svanerne fra søen har bevæget sig op på kørebanen, fortsætter Henrik Hansen

Efter noget tid fik to handlekraftige forbipasserende skånsomt ført svanen ned i sit rette element i søen, og trafikken kunne igen normalt genoptages.

1 af 3 Svanen lod sig ikke mærke af, at flere biler og en bus passerede lige forbi den, da den tog sig en slapper midt på Dronning Louises Bro i hjertet af København Søndag over middag (Privatfoto)
2 af 3 Svanen lod sig ikke mærke af, at flere biler og en bus passerede lige forbi den, da den tog sig en slapper midt på Dronning Louises Bro i hjertet af København Søndag over middag (Privatfoto)
3 af 3 Svanen lod sig ikke mærke af, at flere biler og en bus passerede lige forbi den, da den tog sig en slapper midt på Dronning Louises Bro i hjertet af København Søndag over middag (Privatfoto)
kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Mikkel Cramon
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen