TV: Hun garanterer sex til ALLE mænd

Kezia Noble, en selvudnævnt sexguru, underviser mænd i den ædle kunst at lokke kvinder med i sengen - med fuld garanti

I tv-klippet over artiklen fortæller Kezia Noble, hvordan man scorer kvinder via facebook

----------

Som tidligere glamourmodel har hun selv oplevet det utallige gange. Mænd, der - mere eller mindre vellykket - forsøger at forføre hende.

Min teknik betyder, at mændene i sidste ende vil få sex, men det handler ikke kun om det.

I dag tjener Kezia Noble kassen på at rådgive og undervise mænd i at opnå større succesrate hos kvinder.

Læs også:

Sex & samliv Moden kvinde vil have pigesex

Den storbarmede brite, der også har en kort karriere som sangerinde og ejendomsspekulant bag sig, afholder kurser, sælger bøger og skriver blogs om, hvordan mænd får mest mulig held med at lokke kvinder med i seng.

Bootcamp ender med sex
Og Kezia er ikke bange for at udstede garanti. Hun kalder sig selv for verdens førende, kvindelige datingrådgiver og garanterer succes, hvis man deltager i hendes kursus.

- Rig eller fattig. Intelligent eller ej. Der findes altid en kvinde der ude. Det er det min undervisning handler om, siger Kezia.

Læs også:- Jeg lærer ikke mændene at hypnotisere kvinder til at hoppe i kanen med dem. Min teknik betyder, at mændene i sidste ende vil få sex, men det er ikke kun det, det handler om, bedyrer hun.

Alt for fattig skal man dog ikke være, hvis man vil coaches af Kezia Noble. Et kursus på en uge koster nemlig 4.000 pund eller cirka 35.000 danske kroner.

Læs også:

Her har han pakket brillerne sammen. Den ser ud til at være hjemme (Foto: Cultura Images) Videnskab & teknik - 7. mar. 2013 - kl. 23:45 TV: Google-brillen kan give dig mere sex

En pris, der er blevet kritiseret.

- Hvis kvinder vil svine mig til, så fint nok. Jeg er ligelglad. Jeg tvinger ingen mænd til at give mig penge. De gør det, fordi de er desperate, siger Kezia Noble, der er blevet millionær på sin datingforretning.

Giver mændene et nyt look
Hun giver velmenende råd til alt fra tøjvalg, indledende samtaler, hvordan man finder kvinder på nettet, hvordan man undgår nervøsitet og så giver hun sine kursister en makeover, hvor tøj, hår og så videre bliver forandret således, at chancerne for sex optimeres.

Læs også:

Se også: Sexsultne singler vil helst pille ved Pelle

Er du interesseret i at deltage på en af Kezia Nobels såkaldte bootcamps, skal du ikke bare finde 35.000 kroner til selve 'bootcamp'en, men også mønter til en flybillet. For godt nok drager sexguruen rundt i verden og underviser, men der er ikke planlagt bootcamps i Danmark foreløbigt.

Tjek hendes hjemmeside her for at se, hvor og hvornår du kan blive undervist i at få kvinder til at dyrke sex med dig.

I tv-klippet over artiklen kan du se Kezia Noble fortælle om, hvordan du scorer kvinder på facebook

1 af 2 Det koster omkring 35.000 kroner for at blive rådgivet af Kezia i en uge. Men så garanterer hun til gengæld også for sex. (Foto: www.kezia-noble)
2 af 2 Det er svært at forestille sig, at Kezia nogensinde selv har haft problemer hos det modsatte køn. Men hun er dog single. (Foto: www.kezia-noble.com)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere