Her er aske-brevet til Gjerskov

Fødevareminister Mette Gjerskov modtog onsdag et brev - angiveligt med aske fra en hund, der måtte bukke under for hundeloven.

Fødevareminister Mette Gjerskov modtog onsdag et brev - angiveligt med aske fra en hund, der måtte bukke under for hundeloven. (Foto: Privat)
Fødevareminister Mette Gjerskov modtog onsdag et brev - angiveligt med aske fra en hund, der måtte bukke under for hundeloven. (Foto: Privat)

- Dette er ikke miltbrand eller noget andet farligt. Det er aske fra hunden på billedet.

Sådan lyder advarslen på den kuvert, som fødevareminister Mette Gjerskov (S) onsdag modtog fra Lasse Bøgvad.

Asken i brevet er fra hans hund Gucci, der som American Staffordshire Terrier var blandt de forbudte hunderacer i Danmark.

- Da hundeloven kom og krævede mundkurv på mig, gjorde hundeloven at det liv, jeg elskede så højt, ikke længere var muligt for mig, skriver Lasse Bøgvad i brevet.

Læs også:

Se også: Minister: Modtog død hund med posten

Med den noget specielle henvendelse ønsker han da også at sætte fokus på netop hundeloven.

- Mit formål med brevet var at få stoppet alle de aflivninger af uskyldige hunde, der desværre sker jævnligt uden grund. Problemet med loven er, at den ikke rammer de skyldige, men en masse uskyldige hunde og ejere, siger Lasse Bøgvad til ekstrabladet.dk.

Selv var Mette Gjerskov ikke på kontoret, da brevet kom. Men i dag torsdag, har hun modtaget et foto af det på mail.

- Det er selvfølgelig lidt mærkeligt. Men det er samtidig også et udtryk for, at der er nogle mennesker, der holder meget af deres kæledyr. Der er mange følelser i den her hundelov, siger fødevareministeren til ekstrabladet.dk.

Netop hundeloven skal da også evalueres i løbet af foråret. Om den herefter bliver ændret, er det ifølge ministeren for tidligt at sige.1 af 5 
2 af 5 Hundeelskeren Lasse Bøgvad har sendt et brev med hundeaske til Mette Gjerskov. (Privatfoto)
3 af 5 Hundeelskeren Lasse Bøgvad har sendt et brev med hundeaske til Mette Gjerskov. (Privatfoto)
4 af 5 Hundeelskeren Lasse Bøgvad har sendt et brev med hundeaske til Mette Gjerskov. (Privatfoto)
5 af 5 Fødevareminister Mette Gjerskov modtog onsdag et brev - angiveligt med aske fra en hund, der måtte bukke under for hundeloven. (Foto: Privat)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere