Skulle have fjernet tatovering - Endte helt galt

En relativt simpel laserbehandling endte med at blive en smertefuld og særdeles blodig affære for Steffen Mettin Jensen

Steffen var tvunget til at gå med denne pose på hånden i 12 dage. (Privatfoto)
Steffen var tvunget til at gå med denne pose på hånden i 12 dage. (Privatfoto)

Blodige sår, store smerter og gigantiske vabler fyldt til bristepunktet med væske.

Det var, hvad Steffen Mettin Jensen fik ud af at overlade sin hånd til Tattoo-remove.dk, da han for et par måneder siden skulle have fjernet en tatovering, han havde fortrudt.

Det fortæller han til ekstrabladet.dk.

Læs også:

Se også: - Jeg har ikke gjort noget forkert

- Jeg besluttede mig for at få fjernet en tatovering på min hånd i december, eftersom den sender nogle signaler om, at man er skidt fyr. Og det er jeg på ingen måde. Jeg arbejder med psykiske syge og har ingen som helst relation til hverken bander eller rockere, fortæller han og fortsætter:

- Efter lidt research besluttede jeg mig for at gøre det hos Jesper Jørgensen fra Tattoo-remove.dk i Roskilde, men allerede under behandlingen, syntes jeg, at det gjorde voldsomt ondt, og efterfølgende begyndte der at boble store vabler op på min hånd.

- Men jeg stolede jo på ham, så da mine venner i første omgang sagde, at det så helt galt ud, forsøgte jeg at tage det med ro. Men til sidst blev det så voldsomt, at jeg måtte kontakte vagtlægen, der med det samme henviste mig til skadestuen, hvor de fluks behandlede mig for anden- og tredjegradsforbrændinger.

Efterfølgende fik Steffen Mettin Jensen bundet sin hånd ind i plasticpose med desinficerende salve, som han var tvunget til at have på i 12 dage i træk - blandt andet juleaften, hvor Steffen Mettin Jensens bror måtte skære julemaden ud i mundrette bidder.

- Det er simpelthen så forrykt. Jeg mener, det er helt uansvarligt, hvad han har udsat mig for. Det kan godt være, at min hånd har reageret voldsommere end andre, men det er hans opgave og ansvar som professionel at tage højde for den slags.

- Var du ikke blevet informeret om, at der kunne opstå vabler?

- Jo, men slet ikke i det omfang. Han fortalte mig, at der kunne komme et par små vabler, som ikke ville give problemer, som ville være væk efter to-tre dage, hvilket jeg slet ikke stod mål med det, jeg blev udsat for, siger Steffen Mettin Jensen og fortsætter:

LÆS KONFRONTATION MED EJEREN AF TATTOO-REMOVE.DK HER

- Folk i branchen, som jeg har talt med efterfølgende, har også sagt, at det er helt vanvittigt, hvad der er foregået. Og derfor er det også vigtigt for mig at stå frem og advare mod det her, som jeg har gjort på min Facebook-profil. Også selv om lægerne på Rigshospitalet efterfølgende har vurderet, at min hånd kommer sig helt over behandlingen.

Jesper Jørgensen fra Tattoo-remove.dk mener ikke, at han gjort noget galt. Læs hvorfor her.

1 af 12 (Privatfoto)
2 af 12 (Privatfoto)
3 af 12 (Privatfoto)
4 af 12 
5 af 12 (Privatfoto)
6 af 12 (Privatfoto)
7 af 12 (Privatfoto)
8 af 12 (Privatfoto)
9 af 12 (Privatfoto)
10 af 12 Sådan så det ud lige efter behandlingen. Kort tid efter skød store blærer og vabler op. (Privatfoto)
11 af 12 Sådan ser Steffen Mettin Jensens hånd ud i dag. (Privatfoto)
12 af 12 Steffen var tvunget til at gå med denne pose på hånden i 12 dage. (Privatfoto)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere