Godt en million har tjekket årsopgørelsen

Tilfreds it-direktør efter travlhed hos SKAT

- Uden at jeg har det eksakte tal, vil jeg vurdere, at godt en million mennesker har været igennem og se deres årsopgørelse klokken 12 søndag.

Læs også:

Se også: Har du problemer med skat.dk? - Sådan gør du!

Sådan siger it-direktør i SKAT Jan Topp efter en travl, men alt i alt vellykket weekend, hvor SKAT fredag eftermiddag klokken 17 lukkede op for, at skatteyderne via skat.dk kunne tjekke deres årsopgørelse for 2012.

Officielt åbner SKAT først op for adgangen til årsopgørelsen mandag morgen og har brugt weekenden til justeringer frem mod det forventede store rykind mandag morgen.

- Vi har haft enkelte korte perioder, hvor vi ikke har levet op til brugernes forventninger om adgang til årsopgørelsen, men vi skal også først være helt oppe i gear mandag morgen. Alt i alt er jeg dog tilfreds med afviklingen, og lige nu har vi en kapacitet på 1.500-1.700 personer, der hvert minut kommer igennem til deres årsopgørelse.

Læs også:

Se også: 100.000 risikerer skattesmæk på grund af pensionen

Da ekstrabladet.dk umiddelbart før samtalen med Jan Topp tjekkede ventetiden, var der blot to minutters ventetid til at komme til at tjekke eller rette årsopgørelsen.

- Alle vores folk hos SKAT og hos vores forskellige leverandører har ydet en stor indsats, men jeg vil gerne vente med en endelig evaluering af forløbet, til vi har været igennem den kommende uge, hvor vi for alvor venter, at der kommer tryk på, siger jan Topp til ekstrabladet.dk.

Læs også:

Se også: Tjek årsopgørelsen og se om du får dine fradrag

Mandag morgen er der blandt andet indkaldt 600 ekstra supportere hos SKAT, som skal hjælpe med at få det til at glide, når der officielt åbnes for adgangen til årsopgørelserne.

- Og det kan komme til ventetid i begyndelsen af ugen, og der må mit råd - ligesom i weekenden - være, at man tager en kop kaffe og evt. vender tilbage senere, siger Jan Topp til ekstrabladet.dk.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere