Annonce:
Annonce:

Mediechefer: Betaler gerne piger for at smide tøjet

Er det fair, at Ekstra Bladet og Se og Hør opfordrer piger til at smide tøjet for penge, eller bør nøgenbillederne afskaffes? Og hvorfor må Se og Hør-manden ikke vise sin penis frem? De diskuterer vi i Presseduellen. SE TV-KLIP

Annonce:
Følg Samfund

SE PRESSEDUELLEN I KLIPPET HEROVER
---------------------------------------------------------------

Bliver kvinder fasthold i et falskt skønhedsideal, når Ekstra Bladet og Se og Hør bringer nøgenbilleder af piger? Og bør medier leve op til et moralsk ansvar og stoppe med at betale unge piger for at tage tøjet af foran kameraet?

Det diskuterer Ekstra Bladets chefredaktør Karen Bro i denne udgaves af Presseduellen i selskab med Se og Hørs nyhedschef Lise Bondesen og kønsforsker fra Roskilde Universitet Kenneth Reinicke.

Vi kan godt lide at vise lidt hud

- Nøgne piger er en stor del af Se og Hørs dna. Vi kan godt lide at vise lidt hud, siger Lise Bondesen.

Hun forklarer samtidig, at Se og Hør-mændene ikke må vise deres ædlere dele, fordi penisser simpelthen er grimme.

Annonce:

Kvinderne bliver usikre
Ifølge Kenneth Reinicke fastholder medierne kvinderne i en usikkerhedstilstand, fordi de konstant skal måle sig med pigerne i bladene.

Det bakkes op af folk på gaden. Langt de fleste af dem, som Ekstra Bladet spurgte, ville ikke lade deres døtre, koner eller kærester smide tøjet for penge i bladene. Nogle var også bekymrede for pigernes fremtidige karriere.

Men ville Karen Bro og Lise Bondesen sende deres døtre til fotograf, hvis det var for at lave nøgenbilleder til alle andres fornøjelse?

Hør deres svar i klippet herover.

Se tidligere udsendelser af Presseduellen her:

Søren Pind: Utroskab rager ikke Ekstra BladetOphedet: Fupnumre i medierne er bedrageriChefredaktør nægter at samle ind til velgørenhed: - Det er ikke vores opgaveAnders Lund Madsen: Min krop skal ikke redde DRTV: TV2-redaktør: Påvirket til at droppe gidselhistorie

Følg også Ekstra Bladet TV på facebook, hvor du også kan se vores nye musikprogram 'Live', se nyt fra filmens verden i vores Filmmagasin og interesserer du dig for fodbold, kan du blive opdateret i Fodbold med attitude.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Den syge velfærdsstat skal dominere den kommende valgkamp

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: