Derfor får Kasi Jesper ikke en krone

Pandora og Jesper 'Kasi' Nielsen vurderer over en halv milliard forskelligt i deres forventninger til den omdiskuterede earn out-aftale

Pandora og Jesper 'Kasi' Nielsen vurderer over en halv millard forskelligt i deres forventninger til den vigtige earn out-aftale. (Foto: Jakob Jørgensen)
Pandora og Jesper 'Kasi' Nielsen vurderer over en halv millard forskelligt i deres forventninger til den vigtige earn out-aftale. (Foto: Jakob Jørgensen)

Den nu næsten berømte earn out-aftale, som Jesper 'Kasi' Nielsen fik med sig, da han solgte sine aktier i Pandora i 2010, vurderes af den tidligere AGK-ejer selv til 518 millioner kroner, mens Pandora mener, at den er 0 kroner værd.

- Først og fremmest skal man huske på, at han allerede har fået 385 mio. kroner, da Pandora overtog hans andel. Så har der i tilskud været en earn out-aftale, som skal opgøres og udbetales ved udgangen af 2014. Og jo tættere man kommer på, jo mere klart bliver det, hvilken værdi der er i den aftale. Lige nu er værdien nul, siger pressechef i Pandora Jakob Risom til ekstrabladet.dk.

Læs også:

Se også: Kasi Jesper får 0 kroner af Pandora

Aftalen er en kompliceret størrelse, men går kort fortalt ud på, at Jesper Nielsen vil få udbetalt en sum penge, alt afhængig af hvor godt det går for selskabet.

Mere specifik lyder formlen, at driftsindtjeningen i 2014 skal ganges med tre og derfra skal de penge, som han allerede har fået, plus den gæld der er i selskabet, trækkes fra.

Men der er altså vidt forskellige holdninger til driftsindtjeningen for de to parter.

Læs også:

Se også: Revisorer dumper Kasis regnskab

Ifølge Jakob Risom er Pandoras position på det tyske marked altafgørende.

- Selvom salget ud af butikkerne går godt, så er salget ind i butikkerne dårligt - altså butikkerne sælger fint til kunderne, men de køber ikke varer ind. Det vil tage længere tid inden udviklingen i Tyskland vender, siger han.

- Derudover har vi også været nødt til at lukke over 500 butikker i Tyskland, fordi de ikke klarede sig så godt, siger pressechefen.

Læs også:

Se også: Kasi-Jesper: Jeg har masser af millioner

Ekstrabladet.dk har forsøgt at få en kommentar fra Jesper Nielsen, men det er ikke lykkedes.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere