Kasi Jesper får 0 kroner af Pandora

Jesper 'Kasi' Nielsens omdiskuterede earn out-aftale med smykkerikoncernen Pandora er nu værdisat til 0 kroner

Værdien af Jesper 'Kasi' Nielsens earn out-aftale med Pandora er gået fra 518 millioner til 0 kroner på to år. (Ditte Valente)
Værdien af Jesper 'Kasi' Nielsens earn out-aftale med Pandora er gået fra 518 millioner til 0 kroner på to år. (Ditte Valente)

Der har været meget snak om Jesper 'Kasi' Nielsens formue.

Den tidligere medejer af Pandora, har hele tiden fastholdt, at der var mange millioner i hans såkaldte earn out-aftale med smykkekoncernen Pandora, som ville blive udbetalt i 2015.

Tidligere lå beløbet på svimlende 518 millioner kroner, men det faldt så til 51 millioner kroner sidste år.

Og nu bliver aftalen så bogført af Pandora til et rundt 0.

Det fremgår af Pandoras netop udsendte årsregnskab for 2012 her til morgen.

Læs også:

Se også: Kasi-Jesper kunne ikke betale løn

Ifølge Pandora skulle det være forventningerne til det tyske marked, som bærer skylden.

'Selv om det italienske marked har udviklet sig positivt i forhold til forventningerne, har Tyskland, trods at det viser positive tegn, ikke udviklet sig helt i takt med forventningerne, og dette påvirker den forudsete værdi af earn-out-aftalen for CWE,' skriver Pandora i sit årsregnskab for 2012.

Den tidligere ejer af den nu krakkede AG København har selv sat næsen op efter en halv milliard, da han i sit sidste regnskab for Kasi Aps bogførte værdien af earn out-aftalen til 518 millioner kroner. En aftale som Pandora altså mener bliver 0 kroner værd.

Dengang dumpede revisorerne også regnskabet af samme grund.

Læs også:

Se også: Revisorer dumper Kasis regnskab

'Selskabets ledelse har valgt at indregne værdien af earn-out betalingen til i alt 518 mio. kr. således som det er beskrevet i ledelsesberetningen samt i årsregnskabets note 22. Vi har ikke modtaget bevis for opgørelsen af beløbet, som alene er medtaget på grund af ledelsens vurderinger, skrev BDO revisorerne i årsregnskabet.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere