Ødelagde hun sit eget ansigt med syre?

En 20-årig engelsk kvinde fik i december ødelagt sit ansigt på grund af et syreangreb. Nu undersøger politiet imidlertid, om hun har forårsaget skaderne selv

Alle var i chok, da de så engelske Naomi Onis forbrændte ansigt. Men nu har politiet fundet beviser i sagen, der peger på, at kvinden selv har forårsaget skaderne.

Politiet har nemlig konfiskeret kvindes computer, der viser, at hun forinden angrebet har surfet rundt på hjemmesider for ofre, der har været udsat for syreangreb. Det skriver The Mirror.

Indtil videre næster Naomi Oni. I stedet forklarer hun, at hun var på vej hjem til sig selv, da hun blev angrebet på åben gade i Østlondon.

Hendes egen udgave af historien lyder, at hun fik hældt den kemiske, brændende væske i hovedet af en person, der var helt tildækket i den muslimske klædedragt 'niqab'.

Heller ikke hendes kæreste tror på politiets nye teori.

- Politiet koncentrerer sig om forkerte ting, og det har ført dem til en håbløs konklusion, siger han til The Mirror og afviser beskyldningen som 'skør'.

Naoimi Onis har været indlagt på hospitalet i en måned. Ved syreangrebet mistede hun alt sit hår, sine øjenvipper, og hun fik skader på øjnene. Men igennem intensive behandlinger har hun nu genvundet synet i sit venstre øje og delvist fået synet tilbage på højre øje.

Efterfølgende er hun stået frem på den engelske tv-kanal ITV, hvor hun har bedt om hjælp til at finde sin overfaldmand. Ingen er nemlig blevet anholdt i sagen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere