Eventyret om ringen: Nu er ejeren fundet

Et billede af en vielsesring, fundet på havets bund, er gået verden rundt. Nu er ejermanden fundet.

Et billede af en vielsesring, fundet på havets bund, er gået verden rundt. Nu er ejermanden fundet. (Foto: Facebook)
Et billede af en vielsesring, fundet på havets bund, er gået verden rundt. Nu er ejermanden fundet. (Foto: Facebook)

Da parret Grant Furlong og Emily Webster i sidste uge dykkede ned til et skibsvrag ud for Townsville i det nordøstlige Australien, gjorde de et noget usædvanligt fund. På bunden opdagede Grant Furlong nemlig det, der viste sig at være en vielsesring.

På trods af, at det er forbudt at røre noget, der kan tilhøre det 102 år gamle vrag, tog han et nærmere kig på ringen, der havde inskriptionen "Din Silje 5/30/09". Det skriver vg.no.

Uden egentlig selv at tro på, at det var muligt at finde ejerne, lagde parret et billede af ringen ud på det sociale medie Facebook og den lokale radiostations hjemmeside. Derfra gik tingene imidlertid stærkt.

Mere end 9.000 gange er billedet blevet delt, og ifølge de lokale medier er det blevet set af mere end 950.000 mennesker på verdensplan.

Ganske uvidende sad ejeren af ringen kun 20 minutter væk fra Grant Furlong og Emily Websters bolig.

Norske Silje Walding og hendes mand Alfa Gåskjønli var nemlig på ferie i Australien. Få dage tidligere havde også de dykket ved vraget, og uden at opdage det havde Alfa Gåskjønli mistet ringen.

Det var dog først, da Silje Walding skrev et blogindlæg om ferien og den mistede ring, at en ven i Norge gjorde hende opmærksom på billedet, der nu gik verden rundt.

Området er kendt for stærk strøm, derfor kalder parret det for et utroligt held, at de kun få dage efter blev genforenet med den mistede ring.

- Det er simpelthen et utroligt held, at de så ringen dernede. Den kunne have været dækket af sand eller være blevet spist af en fisk. Nu har jeg givet min mand besked om, at vi skal indgravere det fulde navn og telefonnummer. Så går det lidt hurtigere, næste gang han mister den, siger Silje Walding til vg.no.

1 af 2 Da parret Grant Furlong og Emily Webster i sidste uge dykkede ned til et skibsvrag ud for Townsville i det nordøstlige Australien, gjorde de et noget usædvanligt fund. (Foto: Emily Webster)
2 af 2 Et billede af en vielsesring, fundet på havets bund, er gået verden rundt. Nu er ejermanden fundet. (Foto: Facebook)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere