Sådan har hunden Thor det i dag

Ekstrabladet.dk har i dag mødt hunden Thor i en skov i Nordsjælland.

Det er snart en måned siden at den tidligere betjent Lars Bo Lomholt tog loven i sin egen hånd og hentede den dødsdømte schæferhund, Thor, fra et internat i Hillerød. Hunden skulle dagen efter have været aflivet for at have skambidt en mindre hund engang i september sidste år.

Men det satte den tidligere betjent, mod loven, en stopper for, og i dag bor schæferhunden et ukendt sted i Danmark.

Læs også:Ifølge de folk, der passer på Thor i øjeblikket, har hunden været igennem tre overrækninger, før ekstrabaldet.dk møder den i en skov i Nordsjælland fredag formiddag. Thors beskyttere tager ingen chancer.

Den nu suspenderede betjent, Lars Bo Lomholt, møder i dag hunden for første gang i lang tid. Og det er, ifølge ham, en markant anderledes hund i forhold til den, han stik i mod loven, hundenappede i januar i år.

- Thor er som forvandlet. Han virker gladere og mere livlig.

En 'uplejet' hund
Ifølge Lars Bo Lomholts facebook-profil har hunden været til dyrlæge og fået de sidste tjek i behandlingen efter to måneder på Hillerød hundeinternat.

Læs også:

Se også: Thor-sagen skyldes for meget velfærd

Hunden var ifølge den dyrlæge, der tager sig af den, i rigtig dårlig stand efter opholdet, og Thor er derfor tilset af en dyrlæge flere gange siden.

Ifølge dyrlægejournalen var Thor ’uplejet’, havde sår forskellige steder på kroppen og var ’håndsky’. Desuden havde hunden en lungebetændelse, der ikke var blevet behandlet.

Thor kommer aldrig tilbage
Fremtiden for Thor vil de fremmødte ikke ud med, men de har ikke tænkt sig at følge politiets anmodning om at indlevere hunden.

Læs også:

Se også: Enhedslisten: 1000 aflivede hunde er nok

Ifølge Lars Bo Lomholt kommer Thor heller aldrig hjem til sin ejer, Jette, igen.

- Thor skal finde et nyt hjem med fred og ro. Det bliver måske i udlandet, for i Danmark kan den ikke bo uden at være i fare, siger han til ekstrabladet.dk.

1 af 2 Lars Bo Lomholt tog loven i egen hånd, da han i januar i år valgte at bortføre schæferen Thor fra et hundeinternat i Hillerød. Foto: jesper Mortensen
2 af 2 Gensynsglæde. Lars Bo Lomholt mødte i dag hunden Thor for første gang i længere tid. Foto: Jesper Mortensen
0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere