Folk evakueret i Fields: Bacon brændte på

Her til eftermiddag gik brandalarmen i shoppingcentret Fields, efter noget bacon var brændt på, så alle folk blev evakueret

Noget lidt for brændt bacon fik til eftermiddag brandalarmen til at gå af, så kunderne blev evakueret. (Foto: Lasse Kristensen)
Noget lidt for brændt bacon fik til eftermiddag brandalarmen til at gå af, så kunderne blev evakueret. (Foto: Lasse Kristensen)

Det var heldigvis ikke alvorligt, men det endte alligevel med, at alle kunderne i Fields blev evakueret her til eftermiddag, da brandalarmen gik i shoppingcentret.

- Det var noget os fra noget madlavning, der fik brandalarmen til at gå i gang. Så vidt jeg har hørt, var det noget bacon, der var brændt på, siger vagthavende indsatsleder i Københavns Brandvæsen Henning Jølnæs til ekstrabladet.dk.

Brandbilen kom hurtigt derud til Ørestaden, men medarbejdere i Fields var hurtige til at melde tilbage, at det ikke var noget alvorligt.

- Sådan noget som det her sker rigtig mange gange - nogen gange fem om dagen, siger Henning Jølnæs.

Der er oven i købet en bestemt periode, hvor brandvæsnet har rigtig travlt med at køre ud forgæves.

- Omkring jul, hvor rigtig mange virksomheder holder julefrokoster, ender det tit med, at vi kører ud, fordi nogen har brændt noget mad på, siger han.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere