Søren Pind: Utroskab rager ikke Ekstra Bladet

Ekstra Bladets forsøg på at få en udtalelse af Lars Barfoed er usmagelig. Det mener politiker Søren Pind, som i denne uges udgave af Presseduellen diskuterer sagen med Poul Madsen. SE TV-KLIP

Følg Samfund

SE PRESSEDUELLEN I KLIPPET HEROVER
---------------------------------------------------------------

Utroskab rager ikke Ekstra Bladet.

Det mener Søren Pind (V), som er forarget over den måde, Ekstra Bladet behandler politikere på på Christiansborgs gange. Hør ham diskutere sagen om Lars Barfoeds (K) utroskab og boligsag i Presseduellen med Ekstra Bladets chefredaktør Poul Madsen.

Det er en grænseoverskridende handling. At blive jaget rundt på sin arbejdsplads er dybt ubehageligt, siger Søren Pind

De to duellanter er også uenige om, hvorvidt det er fair, at politikere 'udtaler sig' gennem facebook i stedet for at gå til de traditionelle medier, hvilket irriterer Poul Madsen.

Vi taler om facebook-brugen i den første halvdel af programmet. Omkring 9:45 inde i udsendelsen tager vi fat på Ekstra Bladets behandling af Lars Barfoed.

Se tidligere udsendelser af Presseduellen her:

Ophedet: Fupnumre i medierne er bedrageriChefredaktør nægter at samle ind til velgørenhed: - Det er ikke vores opgaveAnders Lund Madsen: Min krop skal ikke redde DRTV: TV2-redaktør: Påvirket til at droppe gidselhistorie

Følg også Ekstra Bladet TV på facebook, hvor du kan se vores nye musikprogram 'Live', se nyt fra filmens verden i vores Filmmagasin og interesserer du dig for fodbold, kan du blive opdateret i Fodbold med attitude.

Mere fra Ekstra Bladet+

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Lad os hermed rose de radikale