Politi oplyste mor om søns død på Facebook

Anna Lamb-Creasey er rasende over at få besked om sin søns død over Facebook

En amerikansk mor fik en knap så like-able besked over Facebook. (Foto: AP)
En amerikansk mor fik en knap så like-able besked over Facebook. (Foto: AP)

Godt nok er Facebook efterhånden blevet allemandseje, men alligevel.

Clayton County Police i Georgia, USA valgte tilsyneladende forleden en noget utraditionel og taktløs måde at oplyse moderen Anna Lamb-Creasey om hendes søns tragiske død.

Læs også:

Se også: Teenagebøller får bødestraf for Facebook-chikane

I stedet for at tage kontakt til hende ansigt til ansigt eller telefonisk, nøjedes de således med at sende hende en Facebook-besked, skriver The Atlanta Journal.

Og ikke nok med det det. Fordi beskeden kom fra en besyndelig konto, havnede beskeden i den såkaldte 'others'-mappe, som de færreste Facebook-brugere opdager eller tjekker jævnligt.

Første efter tyve dage, hvor moderen havde været ude af sig selv af bekymring, opdagede hun beskeden i sin indbakke fra en 'Misty Hancock' om, at Clayton County Police gerne ville i kontakt med hende.

Læs også:

Se også: Java-hul udnyttet til angreb på Facebook

- De fortalte mig, at de har gjort deres bedste, men det er jeg ikke sikker på. Hvis de kan finde kriminelle personer, hvorfor kunne de så ikke finde mig. Det kunne have gjort det bedre. Jeg har arbejdet i samme job i 13 år. De kunne have fundet mig, tordner Anna Lamb-Creasey til The Atlanta Journal.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere