Tjekkisk politi holder kortene tæt i knivsag

Der er stadig ingen anholdte i knivoverfaldene på unge danskere i Prag. Og politiet ønsker ikke at oplyse, om de er på sporet af gerningsmændene

Der er stadig ingen anholdte i knivoverfaldene på unge danskere i Prag. Og politiet ønsker ikke at oplyse, om de er på sporet af gerningsmændene. (Foto: Jakob Jørgensen)
Der er stadig ingen anholdte i knivoverfaldene på unge danskere i Prag. Og politiet ønsker ikke at oplyse, om de er på sporet af gerningsmændene. (Foto: Jakob Jørgensen)

Gerningsmændene til de to knivoverfald, der fandt sted i Prag i sidste uge, er stadig på fri fod. Det bekræfter talsmanden for politiet i Prag, Jan Danek.

- Vi er stadig på udkig efter gerningsmændene, og ingen er blevet anholdt, siger han til ekstrabladet.dk

Læs også:

Se også: Knivoffer i Prag: Personalet stak af

I sidste uge meldte politiet ud, at det knivstikkeri, der fandt sted på Hotel Panorama onsdag morgen, formentlig var begået af en dansk mand med tyrkisk baggrund. Nu holder politiet i imidlertid kortene tættere til kroppen.

De ønsker derfor heller ikke at gisne om, hvorvidt gerningsmændene fortsat befinder sig i landet.

- Da vi stadig er ved at undersøge sagerne, kan vi ikke give nogen detaljerede oplysninger, siger Jan Danek.

Et nyt hold af sted
Mange af de unge, der i sidste uge festede i den tjekkiske hovedstad, kom hjem i løbet af weekenden. Et nyt hold er nu landet, indtil videre uden de store problemer.

- Der har ikke været nogen problemer med dem, der lige er kommet. Men politiet har også øget antallet af betjente på gaderne i byens centrum, siger Jan Danek.

Læs også:

Se også: Efter løfter om bod og bedring: Kritikken af Rejsemægleren fortsætter

Rejsemæglerens direktør Kristian Aksel Nielsen, som står for rejserne til Prag, forventer heller ikke, der bliver de samme problemer som i sidste uge, hvor der også var markant flere unge i den tjekkiske hovedstad.

- Vores fornemmelse er, at det kommer til at forløbe mere roligt. Vi har også valgt at informere de unge om, at en gentagelse fra sidste uge ikke er acceptabel. Samtidig har vi en god dialog med både politiet og den danske ambassade i Prag, siger Kristian Aksel Nielsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere