Foreningsfæller: Hedegaard skal styre debatmøde torsdag

Trykkefrihedsselskabet regner med, at Lars Hedegaard er ordstyrer ved en debat om omskæring i morgen aften

Selv om formanden for Trykkefrihedsselskabet Lars Hedegaard blev forsøgt myrdet tirsdag, forventer selskabet, at han udfylder sin rolle som ordstyrer ved et arrangement torsdag i Dansk Forfatterforening. Det oplyser bestyrelsesmedlem Aia Fog.

- Med mindre vi hører fra ham, regner vi med, at han kommer. Vi har selvfølgelig en plan B, hvis det skulle vise sig anderledes. Så har vi en anden ordstyrer, siger hun til Ritzau.

Aia Fog har ikke talt med Lars Hedegaard, siden at hun var i kontakt med ham kort efter attentatet tirsdag formiddag. Men da hun ikke har hørt fra ham endnu, forventer hun, at Lars Hedegaard er med til arrangementet, der handler om omskæring af drengebørn.

Aia Fog oplyser endvidere, at hun er ved at indkalde selskabets bestyrelse til et møde, der skal holdes inden arrangementet torsdag.

- Vi skal have drøftet situationen igennem. Hvad er der sket, hvordan har vi det og hvor er vi henne. Det er ikke noget med en lang formel dagsorden, men vi skal lige have set hinanden i øjnene og tale tingene igennem, siger Aia Fog.

Hun har heller ikke hørt fra politiet, om hvorvidt der skal være ekstra sikkerhedsforanstaltninger til torsdagens debat set i lyset af tirsdagens mordforsøg på Lars Hedegaard.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere