Thor-fans amok på dyrlæge: Hængt ud som hundebøddel

Dyrlægen Jens Martinus Andersen har fuldstændig uforvarent modtaget snesevis af trusler og hademails fra vrede hundeelskere

Jens Martinus Andersen er blevet kimet ned af vrede hundeelskere. (Foto: Allan Nørregaard/Frederiksborg Amts Avis)
Jens Martinus Andersen er blevet kimet ned af vrede hundeelskere. (Foto: Allan Nørregaard/Frederiksborg Amts Avis)

Sagen om hunden Thor, der skulle have været aflivet i går kl. 14 har i den grad skabt vrede i hundemiljøet.

På Facebook er det skummet over med vrede partsindlæg og støtteerklæringer til betjenten Lars Bo Lomholt, der kidnappede hunden og reddede den fra aflivning. Men snesevis af hundelskere har også taget et skridt videre.

Læs også:

Se også: Politidirektør: Jeg er meget, meget skuffet

Dyrlægen Jens Martinus Andersen fortæller nemlig nu til ekstrabladet.dk, at han og hans kollegaer på Slotsbyens Dyreklinik det seneste døgn er blevet kimet ned af personer, der har truet med bål og brand, hvis aflivningen af Thor blev gennemført - det til trods for, at Jens Martinus Andersens klinik på intet tidspunkt har haft noget som helst med sagen at gøre.

Det skriver Frederiksborg Amts Avis i dag.

- Vi har fået over 100 vrede mails og omkring 20 opringninger fra ophidsede mennesker, der har kaldt os alt muligt - blandt andet hundemordere og hundebødler, fortæller han til ekstrabladet.dk.

Ifølge dyrlægen, der har klinik på Jespersvej i Hillerød, har oplevelsen gjort indtryk.

- Det har været rigtig ubehageligt, og vi har da fået det skidt af det - specielt fordi vi på intet tidspunkt har haft noget med sagen at gøre. Vi har ikke haft Thor hos os, og det har vi forsøgt at forklare folk, men flere af dem har ikke troet på os.

Læs også:

Se også: Thors redningsmand hyldes på Facebook

- Det har været lidt lige som at banke i en dyne. For hvis nu vi havde lavet noget lort, så ville jeg gerne stå ved det. Men vi har følt os lidt magtesløse, når vi ikke har haft noget med det at gøre.

I det hele taget er Jens Martinus Andersen rystet over hele sagen.

- Det er helt grotesk. Jeg er sådan set enig i, at der er ting i hundeloven, der er forkert, men det er kørt helt af sporet. Det skal jo ikke være sådan, at vi fremover skal have politibeskyttelse, hvis en hund skal aflives, siger han til ekstrabladet.dk.

Ved du noget, så tip os på mail på 1224@eb.dk eller på sms/mms på 1224 (almindelig sms-takst).

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere