Politimand sigtes i Thor-sagen

Politiassistent Lars Bo Lomholt sigtes for embedsmisbrug og bedrageri for at fjerne hunden Thor fra Hillerød Dyreinternat, oplyser politiklagemyndigheden

Det får store konsekvenser for betjenten Lars Bo Lomholt, at han tirsdag aften iførte sig politiuniform og narrede hunden Thor væk fra Hillerød Dyreinternat.

Således bliver Politiassistent Lars Bo Lomholt nu sigtet for embedsmisbrug og bedrageri for at fjerne hunden Thor fra Hillerød Dyreinternat, oplyser politiklagemyndigheden (DUP)

Læs også:

Se også: Thors ejer grædefærdig af lykke

Thor skulle have været aflivet onsdag kl. 14, men på grund af hundenapningen befinder den sig nu i levende live et hemmeligt sted i Danmark.

- Vi har afhørt ham, og han er sigtet for embedsmisbrug og for at bortfjerne hunden, siger specialkonsulent Christian Otto fra DUP til Ritzau.

Forholdet omkring bortfjernelsen af hunden har DUP valgt at betegne som bedrageri, og derfor er Lars Bo Lomholt også sigtet for det.

Læs også:

Se også: Thors redningsmand hyldes på Facebook

- Det skyldes, at han forårsager en vildfarelse, men det er primært sigtelsen for embedsmisbrug, der er bærende, siger Christian Otto.

Schæferhunden Thor står for at skulle aflives efter et slagsmål med en anden hund. Den anden hund blev ifølge politiet skambidt, og det udløser i medfør af hundeloven en aflivning.

Læs også:

Se også: Politidirektør: Jeg er meget, meget skuffet

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere