TV: 18-årig vil sælge sin mødom for at redde mor

Håbet er at få lige så mange penge, 780.000 dollar, som en 20-årig brasiliansk pige fik tilbage i oktober

20-årige Catarina fik 780.000 dollar for sin mødom. Hun har dog ikke mistet den endnu. I stedet har hun været en tur på forsiden af den brasilianske udgave af Playboy.
20-årige Catarina fik 780.000 dollar for sin mødom. Hun har dog ikke mistet den endnu. I stedet har hun været en tur på forsiden af den brasilianske udgave af Playboy.

Se den unge kvinde i tv-klippet over artiklen
--------------

Brasilien er ved at blive kendt for andet end samba-rytmer og fodbold.

For anden gang skaber en ung kvinde nemlig overskrifter, efter hun har meldt ud, at hun vil sælge sin krop til højest bydende, oplyser CNN.

18-årige Rebecca Bernardo er inspireret af en anden brasilianer, Catarina Migliorini, der tilbage i oktober gjorde samme nummer, hvor hun fik et tilbud på 780.000 dollar for sin mødom.

SE:

Catarina Migliorini har solgt sin mødom på nettet til en japansk mand (Foto: YouTube) Verden på vrangen - 25. okt. 2012 - kl. 19:51 Har solgt sin mødom for 780.000 dollars

For de penge, som Rebecca Bernardo kan få, vil hun købe behandling til sin skrantende mor.

- Der kommer et tidspunkt, hvor du skal tage stilling til, hvad du vil. Du skal være stærk.

- Jeg gjorde op med mig selv, at det var det, jeg ville på min 18 års fødselsdag. Det skete på baggrund af, at min mor er syg, har Rebecca Bernado sagt til CNN.

SE:

Samfund - 8. okt. 2012 - kl. 13:24 TV: Køb en lækker 20-årig jomfru

Sår tvivl om motiv
Bernado har dog ikke skabt så meget opmærksomhed som Catarina Migliorini gjorde. Og ifølge Huffington Post er budet for den unge kvindes mødom lige nu 35.000 dollar - cirka 200.000 kroner.

Rebecca Bernardo selv siger, at hun vil samle penge ind, så hendes mor kan få medicinsk behandling.

Men en lokal, brasiliansk tv-station har tilbudt at betale for behandlingen, men det afslog Bernados mor, idet hun ville se, om de kunne skrabe penge nok sammen, så de kunne flytte væk fra byen Sapeacu.

SE:

Verden på vrangen - 1. nov. 2012 - kl. 13:46 TV: Bagmand for jomfru-salg står til sigtelse

I et interview med CNN siger moren dog, at hun hellere så sin pige søge et arbejde i stedet for at prostituere sig selv.

Den anden pige, der bortauktionerede sin mødom, Catarina Migliorini, er stadig jomfru. Der er endnu ikke sat dato for, hvornår hun skal være sammen med den japanske køber.

I første omgang kan du se hende i den brasilianske udgave af Playboy. Se billederne her.

SE:

Catarina Migliorini pryder forsiden af den brasilianske udgave af magasinet, Playboy. Event & Kultur - 27. dec. 2012 - kl. 09:18 Stadig jomfru - men på forsiden af Playboy

Mener du, at Rebecca Bernardo gør en god gerning? Deltag i diskussionen under artiklen.

0 kommentarer
Vis kommentarer