Kaos i storcenter: Du kan ikke bruge dit gavekort

Flere frustrede kunder har forladt Rødovre Centrum de seneste dage. De gavekort, de har fået i julegave, virker ikke

Flere kunder havde onsdag taget opstilling foran Informationen i Rødovre Centrum for at få en forklaring på, hvorfor deres gavekort ikke virkede. (Læserfoto)
Flere kunder havde onsdag taget opstilling foran Informationen i Rødovre Centrum for at få en forklaring på, hvorfor deres gavekort ikke virkede. (Læserfoto)

Kaos i Rødovre Centrum. Det lyder muligvis som en halvdårlig sitcom. Men ikke desto mindre er det det, flere kunder onsdag beretter om, efter de gennem de seneste dage har forsøgt at indløse de gavekort, der lå under juletræet.

Storcenterets server, der håndterer gavekort, har nemlig været nede i store perioder siden torsdag i sidste uge, og derfor har gavekortet ikke kunnet benyttes som betalingsmiddel.

En af de kunder, der i dag måtte have kontanter op af lommen i stedet, var Gitte Henriksen. Sammen med sin datter forsøgte hun at bruge et gavekort på 700 kroner som betalingsmiddel i Magasin.

- Men ekspedienten sagde, at det ikke havde virket i en uge. Og da vi gik hen i Informationen for at få en forklaring, stod der 25 andre frustrerende mennesker i kø og vagter ved siden af. Det virkede meget kaotisk, siger Gitte Henriksen.

Dårlig service
Hun forstår ikke, at der ikke er blevet gjort noget ved problemet, og at de mange frustrerede kunder ikke i stedet kunne få deres penge tilbage.

- Vi blev mødt af en virkelig dårlig service, og jeg kunne aldrig drømme om at købe et gavekort der igen, siger Gitte Henriksen.

En af de andre kunder, der måtte gå tomhændet hjem fra udsalgsshoppingen i Rødovre Centrum, er Bjarne Sunder. Også han mener, at hele situationen kunne være håndteret bedre.

- Det er en kæmpe skandale, at ledelsen ikke gør noget eller orienterer om problemet. De sælger jo stadig gavekortene, selv om de ikke dur, siger Bjarne Sunder.

Flere centre ramt
Hos Centerforeningen bekræfter direktør Alex Larsen, at der har været problemer med gavekortene. Men han afviser kritikken af, at der ikke bliver gjort noget for at løse det.

- Jeg kan ikke forklare, hvad der præcis er problemet med serveren. Men jeg ved, der bliver arbejdet i døgndrift for at løse det, og det kan være op at køre når som helst, siger Alex Larsen til ekstrabladet.dk.

Han forklarer, at der er tale om et landsdækkende system, og at flere andre centre derfor også er ramt.

Når der alligevel stadig sælges gavekort, skyldes det, at ikke alle skal bruge dem her og nu, forklarer Alex Larsen.

- Vi gør selvfølgelig opmærksom på, at der er et problem lige nu, og at det derfor ikke kan bruges, siger han.

Kan berøre mere end 10.000
Direktøren er dog ikke klar til at betale pengene tilbage til de mange kunder, der allerede har erhvervet sig et gavekort.

- Det kan simpelthen ikke lade sig gøre, for vi formidler bare kortene for en bank, forklarer han.

Problemet med gavekortene kan bare i Rødovre Centrum berøre 10.000 kunder. Omkring så mange har nemlig købt et gavekort i centeret i december måned.

- Og at vi så har problemer torsdag og fredag i sidste uge, hvor der er flest kunder, er pokkers uheldigt, siger Alex Larsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer