TV: Kongeørn snupper lille dreng

En lille canadisk dreng var nær blevet fugleføde, da en kæmpe kongeørn snuppede ham op fra jorden. Skeptikere mener dog, at det er snyd

En lille familie, der hyggede sig i en park var tæt på at blive endnu mindre, da en enorm kongeørn fløj forbi, og samlede familiens mindste op med sine kløer.

En mand har filmet baby-kidnapningen, der skete i Montreal, Canada og smidt videoen på nettet - og her kan man se, hvordan rovfuglen samler ungen op og flyver afsted med barnet, mens faren desperat løber efter den.

Heldigvis når ørnen ikke langt før den smider sit menneskelige bytte, som efterfølgende ligger grædende på græsset.

Se også:

Sport på vrangen - 6. dec. 2012 - kl. 08:59 TV: Paraglider fløj ind i bygning

Der er dog skeptikere, der mener, at optagelserne er lidt for utrolige til at være sande. Ifølge Huffington Post skriver en YouTube-bruger blandt andet:

- Jeg har arbejdet professionelt med digitale billeder i 15 år, og jeg er overbevist om, at det her er snyd. Panoreringen på 0:10 ligner for mig hjemmelavet CGI (computergenerede special effects, red.)

Bedøm selv i tv-klippet herover

Kongeørnen findes også i Danmark, og har et vingefang på 190-227 centimeter. De dykker fra luften mod deres bytte med en enorm fart - de plejer dog at snuppe små dyr som kaniner og egern.

Se også:

Ørnen, der endnu ikke har fået navn, spiser hver dag så meget mad, som halvdelen af dens egen kropsvægt. (Foto: Flemming Salomonsen) Kaeledyr - 27. apr. 2012 - kl. 13:05 TV: Nuttet baby-ørn udklækket på Samsø

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen