Speeddatere bollede på lokummet

Høje knaldelyde fik Café Sommersko til at smide et par ud fra caféen

Et par blev bedt om at gå, efter de havde haft højlydt sex på toilettet på Cafe Sommersko. (Polfoto)
Et par blev bedt om at gå, efter de havde haft højlydt sex på toilettet på Cafe Sommersko. (Polfoto)

Et par, der lige havde mødt hinanden til et Speeddating-arrangement, fandt åbenbart hinanden så tiltrækkende, at de måtte ud på toilettet for at udleve deres lyster. Arrangementet blev holdt på Cafe Sommersko i indre København torsdag aften, og selvom cafeen har lagt lokaler til masser af den slags datingmøder, så var det alligevel første gang, at der så hurtigt var bonus i at matche et par.

- Vi har holdt mange speeddatingarrangementer her på Sommersko. Men det er første gang, vi har prøvet noget lignende, siger manager på cafeen Maria Søgaard.

Høje lyde
Speeddating foregår ved, at hver person har seks minutter til at sælge sig selv. Efter alle i gruppen har mødt hinanden mødes dem, der har lyst til en ekstra drink. Ifølge Maria Søgaard var der en gruppe på seks personer tilbage, som sad og drak øl. Pludselig var der to af dem, der var forsvundet.

Maria Søgaard havde selv lige fået fri, og sad ude i cafeens gård, da hun hørte nogle lyde, der ikke var til at tage fejl af.

- Der var ingen tvivl om, at de gik voldsomt til den. Det var meget højlydt - så højt, at flere af vores gæster klagede over det, fortæller hun til ekstrabladet. dk.

Personalet lod dog det liderlige par blive færdige, før de blev bedt bedt om, at betale deres regning og gå.

- Det var noget pinligt for dem, fortæller Maria Søgaard, der erfarer, at folk måske er lidt ekstra liderlige op til jul.

Effektiv dating
Det er firmaet seeqone.com, der er arrangørerne bag speeddating på café Sommersko. Repræsentant for datingsitet Michael Rubio er glad for, at deres alternative datingform er en succes.

- Hele ideen er jo, at speeddating skal være en effektiv måde at møde hinanden på. Så jeg er da glad for, at der er to, der set noget interessant i hinanden så hurtigt. Men de må nu gerne vente med at gå all-in til de kommer hjem, lyder det.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen