TV: Hvad sker der? Korttricket der er umuligt at gennemskue

En, to, tre wupti, og så er de spillekort, du har i hånden, byttet ud med to andre. Folk på gaden kan ikke gennemskue Michael Deutsch korttrick, kan du? SE TV-KLIP

SE MICHAEL DEUTSCH GADETRYLLERI I KLIPPET HEROVER
----------------------------------------------------------------------------------------------

- Dig tør jeg ikke spille poker med, udbryder en herre, efter at tryllekunstneren Michael Deutsch har udsat ham for en omgang magi med 'magiske' kort.

Og det er der sikkert ikke mange, der tør, for Michael Deutsch er en af Europas bedste magikere, så det er for ham en snild sag at bytte de kort, man har på hånden, ud med andre.

Se hele tryllenummeret i klippet herover.

Se også:

Samfund - 9. nov. 2012 - kl. 12:00 TV: Magi: Finder gammel mønt i armen

Oplært i Benneweis
Michael Deutsch blev danmarkskendt, da han i 2010 stillede op i DRs satsning 'Talent 2010' sammen med sin ven og tryllekollega Joachim Solberg.

Interessen for at få ting til at forsvinde og overraske et publikum startede dog allerede, da han var bare 15 år. Michael Deutsch fandt inspiration fra tryllekunstnere som arbejdede hos Cirkus Benneweis, hvor en af de førende, Johnny Hart, tryllede en Rolls-Royce væk fra scenen.

Læs også:Magi i verdensklasse
Den unge Michael fik lov at arbejde som assistent i Benneweis, hvor han sugede til sig af trylleriets grundprincipper. Dem har han finpudset lige siden, og i dag laver han både magi på gaden og bliver hyret til gigantiske shows, hvor han ikke bare involverer publikum på scenen, men også viser, hvordan man tryller biler og helikoptere frem og får folk til at forsvinde.

Se også:

Samfund - 30. nov. 2012 - kl. 12:45 TV: Tryllekunstner ved, hvem du dater


Han har blandt andet arbejdet som konsulent og kontruktør af illusioner til Line 3, Ørkenens Sønner, Zirkus Nemo, Aqua, Det Ny Teater, Det Kongelige Teater og Cirkus Revyen.

Se også:

Se også: Se illusionen: Hånden forsvinder


Følg Ekstra Bladet TV på facebook.

Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen