3F fortsætter konflikt mod Vejlegården

Arbejdsrettens dom i sagen mellem Vejlegården og 3F betyder, at konflikten fortsætter

Hos 3F håber man, at restauratør Amin Skov fra Vejlegården vil sætte sig til forhandlingsbordet, efter at Arbejdsretten torsdag godkendte fagforeningens blokade mod virksomheden.

I fagforbundets lokale afdeling i Vejle er man dog også udmærket klar over, at det måske ikke sker umiddelbart.

- Det betyder, at vi har en konflikt, der er kørende. Den kørte i går, og det gør den også i morgen, siger 3F's lokalformand, Martin Jensen.

Han er samtidig overbevist om, at den nødvendige opbakning til at fortsætte blokaden er til stede blandt hans medlemmer.

- Vi har rigtigt mange aktivister, som gerne vil være behjælpelige med det her. Vi har mange, som godt kan se, at den danske model altså er den, vi har på det danske arbejdsmarked. Derfor er der også stor opbakning til det her, siger han.

Hans modpart i konflikten, restauratør Amin Skov, har allerede sagt, at han uanset udfaldet af dommen vil fastholde den overenskomst med den kristelige fagforening Krifa, som er hovedårsagen til 3F's konflikt.

Alligevel håber Martin Jensen, at dommen får Vejlegårdens ejer på andre tanker.

- Jeg håber da på, at vi snart kan sætte os til forhandlingsbordet og så få forhandlet nogle løsninger på plads, siger Martin Jensen.

- Det er den måde, der bliver brugt på det danske arbejdsmarked, og det er sådan, vi får de bedste løsninger, siger han.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen