Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Forhadte adoptivforældre søger hjælp hos politiet

Forældreparret Gert og Henriette fra TV2-dokumentaren 'Adoptionens Pris' føler seernes vrede ovenpå udsendelsen

Gert og Henriette fra Holbæk adopterede Masho og hendes lillebror, men kunne ikke magte opgaven, som det kunne ses i TV2 dokumentaren 'Adoptionens Pris' i går. (FOTO: TV2)
Gert og Henriette fra Holbæk adopterede Masho og hendes lillebror, men kunne ikke magte opgaven, som det kunne ses i TV2 dokumentaren 'Adoptionens Pris' i går. (FOTO: TV2)

Adoptivforældrene Gert og Henriette er blevet lagt for had efter dokumentaren 'Adoptionens Pris' rullede over skærmen i går.

På Facebook og andre offentlige fora hagler kritikken ned over forældreparret, der adopterede Masho og hendes lillebror fra Etiopien.

Føler sig utrygge
Midt- og Vestsjællands Politi bekræfter, at forældreparret har søgt hjælp, fordi de føler sig utrygge.

- Vi har været i kontakt med dem, fordi de føler sig utrygge ved de ting, der står skrevet rundt omkring. Men jeg vil ikke nærmere ind på, hvad det indebærer, siger pressetalsmand ved Midt og Vestsjællands Politi Simon Schwaner.

Politiet vil hverken be- eller afkræfte om parret har modtaget direkte trusler, men deres naboer fortæller til ekstrabladet.dk, at Gert og Henriette forlod hjemmet i går aftes, og de har ikke været hjemme siden.

Sociale medier syder
Tonen er da også benhård, hvis man klikker ind på Facebook-siden for TV 2 Nyhederne.

Overalt skaber sagen debat, og mange placerer skylden hos adoptivforældrene, Gert og Henriette.

Eksempelvis skriver Henrik Kring:

- Der er sgu nok en grund til, at adoptivforældrene ikke fra naturens side kunne få børn. Jeg har sjældent set en så kold og kynisk kælling. Jeg tror adoptivforældrene går en mørk tid i møde. Fy for satan, siger jeg bare!!!

På ekstrabladet.dk har Nationen! også diskuteret den kontroversielle sag det meste af dagen.

Her skriver brugeren E B. følgende om adoptivforældrene:

- Send dem ud på en ø og lad dem rådne op. Først så mange sager om seksuelt misbrug af børn de seneste år, at man ikke engang har tal på dem mere, og nu skal vi også have forældre som bruger psykisk terror. Og vi brokker os over burkaer og manglen på juletræer?! Ud med værnepligten, lad os få en ny "pligt", hvor man lærer, hvordan man skal behandle børn, tak!

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen