Fritz Schur: Der kan komme flere sparerunder

Bestyrelsesformanden har ikke overvejet at hoppe af SAS-maskinen

Nok har piloterne, stewardesserne og de øvrige SASansatte måttet bide i det sure æble og acceptere ledelsens ultimatum om stor lønnedgang og mere arbejdstid, men det betyder ikke, at bestyrelsesformand Fritz Schur vil garantere, at der ikke kommer nye sparerunder.

- Jeg giver mig aldrig af med at garantere noget som helst. Jeg ser det ikke ske, men lad mig nu fortælle, hvad vi har oplevet: Vi har haft Sars, vi har haft den islandske askesky, alt sammen noget der er sket inden for de tre-fire år, jeg har været formand.

Altså hvis der nu kommer et vulkanudbrud eller noget andet skrækkeligt - you never know, siger Fritz Schur til Ekstra Bladet.

Læs også:

Se også: Læserne: Sælg SAS

Kritik
Fritz Schur har selv oplevet stor kritik for sin rolle som bestyrelsesformand.

Blandt andet stod SF's Ole Sohn i sidste uge frem med ønsket om, at bestyrelsesformanden skulle takke af grundet den elendige forfatning, SAS er i.

Læs også:

Se også: Thorning: Schur har medansvar for SAS

Men om han fortsætter eller ej vil Fritz Schur ikke ud med.

- Det har jeg slet ikke overvejet. Vi har arbejdet med den her plan siden april, og det er noget, vi vil tage stilling til på et andet tidspunkt - det har slet ikke været et tema, siger han.

Såvel bestyrelsen som SAS' topchef er i lighed med medarbejderne gået ned i honorar og løn. 30 procent for bestyrelsesmedlemmernes vedkommende, 20 procent for top-chefen.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen