- Er Se og Hør nogle svin, Naser Khader?

Den tidligere politiker har hevet bossen for sladderbladet Se og Hør i retten. Khader vil have erstatning for de mange gange, bladet har skrevet om sort arbejde på hans bopæl

Khader ankommer til Københavns Byret. Han har stævnet Se og Hør for artikler om påstået sort arbejde. (Foto: Troels Trier)
Khader ankommer til Københavns Byret. Han har stævnet Se og Hør for artikler om påstået sort arbejde. (Foto: Troels Trier)

Hør om Naser Khader mener, Se og Hør er nogle svin - i tv-klippet herover
-------------------------------

Tirsdag formiddag kiggede den tidligere folketingspolitiker Naser Khader direkte ind i øjnene på chefredaktøren for Se og Hør, Kim Henningsen.

Det skete i Københavns Byret, hvor Khader har stævnet sladderkongen og en af hans journalister for at have skrevet flere gange om påstået sort arbejde på Khaders tidligere bopæl.

- For et år siden gentog Se og Hør løgnene, selvom de et år forinden havde givet mig en beklagelse.

- Jeg vil simpelthen ikke finde mig i, at man bliver ved med at gentage denne løgn, siger Naser Khader til ekstrabladet.dk

Dukker op på Google
I retten slog Naser Khaders advokat på, at sagen har skadet den tidligere politiker hårdt, da den gennem årene har fået massiv omtale i medierne.

Advokat Liv Helth Lauersen fremlagde stakkevis af dokumentation, i form af artikler fra diverse medier, og fortalte også, at beskyldningerne om sort arbejde stadig er noget af det første, der dukker op på Google, hvis man søger på navnet 'Naser'.

Naser Khader kræver 100.000 kroner i godtgørelse fra det kulørte blad. Han forklarede, at sagen er noget af det værste han har været igennem:

Læs også:

Se også: Khader vil have 100.000 af Se og Hør

Sagsøgt for nye artikler
Det er imidlertid slet ikke den gamle historie fra 2007, som i dag er havnet i retten - men derimod to små artikler, som Se og Hør har bragt i 2010 og 2011, der refererer til historien fra 2007.

I 2010 hev sladderbladet nemlig sagen op igen, da de i en kort billedtekst skrev, at de i 2007 havde afsløret, at Naser Khaders plankeværk 'var betalt med sorte penge'. Se og Hør bragte dog et dementi af denne historie, efter at Naser Khaders daværende samleverske Bente Dalsbæk havde klaget til Kim Henningsen.

Læs også:

Se også: Se og Hør beklager over for Khader

Men allerede året efter nævnte bladet endnu engang 'Khader' og 'sort arbejde' i samme sætning, da de under overskriften 'Slyngelstuen', redegjorde for, at flere af paneldeltagerne i P3-programmet 'Mads og Monopolet' (heriblandt Khader) ikke selv havde helt rent mel i posen på trods af, at de rådgav andre i radioen.

Se og Hørs advokat, Per Håkon Schmidt, mener dog ikke, at bladet med disse to artikler har brudt nogen regler, der kan få Kim Henningsen til at punge ud med 100.000 kroner. Han redegjorde i retten for, at ansvaret for hovedartiklen fra 2007 ligger hos den daværende chefredaktør og journalist, og at de to nye artikler om sagen er af bagatelkarakter.

Han mener derfor, at Kim Henningsen og hans journalist bør frikendes helt, og advokaten mener heller ikke, at det er deres ansvar at betale for omkostningerne i sagen, hvor Khaders dokumentation har været 'fyldt med alt for mange ligegyldige bilag'.

- Det vil jeg ikke betale en bøjet femøre for, sagde Per Håkon Schmidt.

Om Naser Khader får oprejsning i sagen, finder vi ud af, når dommen falder den 18. december.

- Naser Khader, er Kim Henningsen og Se og Hør nogle svin?

- Hahaha, nej. Man skal huske på, at jeg sagde det (kaldte Henrik Qvortrup svin, red.) i en meget stresset situation, siger Khader til ekstrabladet.dk.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Mikkel Cramon
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen