Danskere jubler om SAS-aftale: 'Dejligt at I stadig eksisterer'

SAS bliver ønsket tillykke på Facebook

Foto: Thomas Borberg
Foto: Thomas Borberg

Lettelse og glæde er de altovervejende reaktioner blandt de folk, der kommenterer SAS-forhandlingerne på flyselskabets Facebook-side her til morgen. De udviser taknemmelighed til personalet for at bløde på løn og arbejdstid i overlevelseskampen for det fællesskandinaviske flyselskab.

- Er i dette øjeblik på vej til lufthavnen og hører de glædelige nyheder om en aftale mellem SAS og piloterne. Jeg glæder mig til endnu engang at blive betjent af SAS' venlige og kompetente personale. Godt vi stadig har jer ;-), skriver Niels Christian Schmidt, men Jane Larsen skriver:

- Jeg elsker SAS. Bliv ved med at leve. Vi er herude.

Anya Kjærsig skriver tillykke til SAS:

- Dejligt at I stadig eksisterer. Tak til personalet for jeres opbakning. Rart med et selskab med gennemskuelige priser, god service og punktlighed, mens Johnni Pedersen skriver:

Læs også:

Se også: Dansk kabineforening holder SAS på pinebænken

- Vi er mange i Skandinavien som ikke kan, og ikke vil undvære SAS...lykke til med dagens forhandlinger....

Det er dog ikke alle, der er lige glade.

- Dette er bare et skridt næmere salget af SAS i nærmeste fremtid. Firmaet bliver trimmet med henblik på salg. Der er absolut ingen grund til at lykønske nogen i dag. Mindst af alt de 6000 medarbejdere 'på jorden', der mister deres arbejde, men ikke en gang var inviteret til forhandlinger. SAS-toppen har været skandaløst uagtsomme i årevis, og offentligheden og deres loyale medarbejdere betaler nu prisen for denne ledelsesmæssige inkompetence, skriver Peer Aagaard.

Maria Hald skriver også kæmpe tillykke til SAS, men giver også en opsang med på vejen. Hun skriver, at hun er vokset op med, at flyvning var en drøm, der blev til virkelighed, og en livsstil.

Se også: FAKTA: Sådan vil SAS redde livet

- Hvor er den mentalitet henne i dag, når man sidder og piber over lidt nedgang i en løn som i forvejen er langt over gennemsnittet for de fleste danskere i et kriseramt samfund?! Mange mennesker ville betale penge for at få det job - mange mennesker HAR betalt penge for at få det job og når man sidder og kigger lønstatistikker på de forkellige stillinger rundt omkring i verden er der vitterligt folk som arbejder langt mere under meget mindre luksuriøse forhold, som ikke beklager sig selvom de ikke har råd til motorbåd, biler og eget hus.... I en tid som denne skal man være glad, bare man har et job, især i luftfartsbranchen so please stop wining - især koncerncheferne og de andre højest lønnede - de må da også have en betydelig del af give af for at redde deres elskede virksomhed...., skriver hun.

HVAD MENER DU OM, AT DET NU SER UD TIL, AT SAS BLIVER REDDET EFTER HISTORISK AFTALE? DEBATTER HERUNDER

Er du blevet ramt af aflyste fly, eller er du SAS-ansat, der bliver ramt af lønnedgang og øget arbejdstid.Giv os et tip på sms/mms 1224 (alm. takst) eller på mailen 1224@eb.dk.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen