Nulløsning på juletræsstrid

Efter maraton-møde i Egedalsvænge er der stadig intet juletræ til beboerne

Juletræsballaden i Egedalsvænge i Kokkedal fortsætter.

Indtil videre er der lagt i ovnen til endnu to uger med uenigheder om, hvorvidt beboerne skal fortsætte deres mangeårige tradition med at have et fælles juletræ.

Bestyrelsen mødtes i går til et møde, hvor der var lagt op til, at parterne skulle nå til enighed. Men ved midnat kom formanden for boligselskabet 3B, Steffen Morild, ud og fortalte, at det lange møde ikke havde båret frugt i forhold til at finde en løsning.

- For at informere beboerne og for at rense luften, er der indkaldt til ekstraordinært afdelingsmøde den 28. november, hvor der også vil være nyvalg til bestyrelsen, hed det sig bagefter i en pressemeddelelse fra Boligforeningen 3B.

Stort pres
Før onsdagens juletræs-topmøde var der lagt maksimalt pres på bestyrelsen for at finde en løsning. Folketingspolitikere såvel som den lokale borgmester har blandet sig i sagen, som har haft stor mediebevågenhed.

Læs også:

Se også: Borgmester: Giv dem nu det juletræ!

Det er ikke mindst blevet udløst af, at der midt i debatten omkring, hvorvidt der skal rejses et juletræ eller ej har været flere tilfælde af hærværk. Både en TV2-sendevogn og en privatbolig tilhørende afdelingsbestyrelsens formand, Karin Leegaard Hansen blev raseret.

Sat på plads
Dansk Folkepartis Martin Henriksen kritiserer nu boligselskabet 3B for ikke at sørge for, at der blev gjort en ende på uenighederne. Han mener, at boligselskabet skulle have skredet ind og afgjort sagen. I stedet mener han, at boligselskabet blev sat på plads af den lokale bestyrelse ved aftenens møde.

- Jeg kan ikke forstå, at boligselskabet er faldet ned igen efter at de har sat tingene hårdt så hårdt op. Hvis de i afdelingsbestyrelsen ikke kan finde ud af det, så må den øverste ledeslse træffe bslutningen for dem, siger Martin Henriksen til ekstrabladet.dk

Læs også:

Se også: Boligforening tøver med at tage imod juletræ

Juletræssagen begyndte, da et muslimsk flertal i afdelingsbestyrelsen blokerede for, at der skulle indkøbes et fælles juletræ. De afviste at bruge de cirka 5000-7000 kroner, som træet og juletræstænding koster.

Og den beslutning vakte opsigt, fordi den blev taget tre dage efter en stor muslimsk Eid-fest var blevet afholdt i Egedalsvænge. En fest som har kostet omkring 60.000 kroner.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste
Mest læste
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen