Nu kan du blive Obamas nye nabo

For lidt over fem millioner kan du flytte ind ved siden af familien Obama

Har du altid drømt om, at Obama vinker til dig lidt længere nede ad vejen, så er chancen der nu. (Fotocollage: AP/Google Street View)
Har du altid drømt om, at Obama vinker til dig lidt længere nede ad vejen, så er chancen der nu. (Fotocollage: AP/Google Street View)

Render du rundt med godt og vel 900.000 dollars, som du ikke rigtig ved, hvad du skal bruge til, så har ekstrabladet.dk en løsning til det.

For denne sum, der svarer til 5,27 millioner danske kroner, kan du nemlig købe et stykke jord, der har en ret så prominent nabo; USAs præsident, Barack Obama.

Læs også:

Se også: Bitter Romney: Derfor vandt Obama

Det er ejendomsmæglereren Anthony Rouches, der skal af med grunden, hvor en eventuel køber får fornøjelsen af at bygge sit helt eget hus.

- Vi hørte først Obama-familien gennem Secret Service og deres kurator, om de havde lyst til at købe huset, men det ville det ikke, forklarer han til det franske nyhedsbureau AFP.

Dit nye hjem kommer i givet fald til at have adresse på 5050 South Greenwood Avenue, i Chicago, Illinois, men de næste fire år skal du nok ikke regne med at se den amerikanske præsident alt for tit. Størstedelen af hans tid bliver nemlig tilbragt i hans midlertidige hjem i Det Hvide Hus i Washington.

Læs også:

Se også: Begik selvmord efter Obamas valg

I øvrigt kan et eventuelt køb vise sig at være en rigtig fin forretning - huset på den modsatte side af Obamas hus blev nemlig i sin tid solgt for hele 1,4 millioner dollars - eller 8,2 millioner dollars. Og også, hvis du bekymrer dig om dine børns sikkerhed, så er stedet perfekt. Der er nemlig døgnbemanding omkring Obama-residenten af diverse politimyndigheder.

Tjek Obama-familiens nabolag ud på kortet under artiklen.

----
Vis stort kortkommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen